Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szerintetek jólteszem, hogy...

Szerintetek jólteszem, hogy aspergeres autistaként, nem fogok maszkot felvenni November 1-től sem a buszon? Az autistáknak eleve nem kellett eddig sem, én pedig már megkaptam mind a 3 oltást is és elegem van az egész őrületből?

Figyelt kérdés
tavaly még felvettem empátiából, de mostanra már elegem van belőle. aki akarta beoltathatta magát, aki nem az meg felőlem be is krepálhat!

2021. okt. 28. 19:26
1 2 3 4
 21/37 A kérdező kommentje:

"Ha szól a rendőrnek, vagy a buszvezetőnek, akkor mit csinálsz?"

Megmutatom a rendőrnek vagy a vezetőnek az AOSZ igazolbányomat, vagy a hatóságit, ami mentesít alóla?

2021. okt. 28. 23:41
 22/37 anonim ***** válasza:
6%

Akkor sajnos végtelenül önző vagy.

Ez van... nem valami kellemes dolog.

Ha még maradt benned valami kis emberi tartás, akkor ezen megpróbálsz változtatni.

Arra gondolj, hogy mi, emberek, védekezünk a vírus ellen.

Azt még el lehet viselni, ha 1-2 olyan ember, aki KÉPTELEN a védekezésre, ott sétál az utcán.

De minél kevesebb ilyen ember kellene.

Ha te képes vagy a védekezésre, csak kellemetlen érzés - akkor megpróbálsz védekezni, és elviselni a kellemetlenséget.

Egy normális ember ezt teszi.

2021. okt. 28. 23:48
 23/37 A kérdező kommentje:
Akkor még egyszer leírom, mert látom egyesek nincsenek tudatában, hogy az autistáknak NEM kötelező, illetve az idegrendszeri betegeknek és a 6 éven aluliaknak! Ezt a mentességet az AOSZ illetve a sárga hatósági igazolványunkal tudjuk igazolni! Közlönyben is benne van... Én részemről nem arcoskodom és nem kezdeményezek verekedés, de ha valamelyik honfitársamban túlbuzog a társadalmi felelőssség vállalás és úgy érzi, hogy mindenképpen az egyéni igazságosztó szerepét kell neki magárahúzni ( verekedni akar, meg akar támadni stb), akkor leszórom. Én csak önvédelemről beszéltem, vagy ez ellen van valami kifogásod? Hagyjam magam pofánverni? Vagy mi lenne számotokra az elviselhető? Az felvázolt szituációban az agresszornak legyen igaza? Miért véditek az agresszort? Mellesleg csak arra írtam ezt a leszórom dolgot ami nem tetszik itt egyeseknek, mert valaki írta hogy meg fognak verni.
2021. okt. 28. 23:48
 24/37 A kérdező kommentje:

"Egy normális ember ezt teszi."

Kérlek, a normalitás relative dolog :)

2021. okt. 28. 23:49
 25/37 anonim ***** válasza:
6%

Pontosan.

Te sajnos egy gyenge jellemű, rendkívül önző ember vagy. Szerinted ez normális?

Az autistáknak AZÉRT nem kötelező, mert közülük NÉHÁNYAN rohamot kaphatnak tőle.

Tudod: mint az Esőemberben, mikor föl akarták vinni a repülőre.

𝐃𝐄 𝐓𝐄 𝐍𝐄𝐌.

A vészhelyzetben, amikor amúgy is kevés orvos volt, és nem lehetett csak úgy odamenni sem hozzájuk, ezt nem vizsgálták egyenként, hogy melyik autista bírja ki, és melyik nem. Na meg elég kevesen is vannak.

EZÉRT engedélyezték egységesen, a TE JÓZAN BELÁTÁSODRA BÍZVA.

Csak hát neked sajnos olyan nincs, ahogy most kiderült, csak végtelen önzésed.

2021. okt. 29. 00:00
 26/37 anonim ***** válasza:
41%
Amelyik maszk igazán ér valamit, azt nem csomagban árulják 1500-ért. Én rendesen hordtam, mégis elkaptam a covidot. Akkor meg minek fulladozzak, ha szart sem ér ? Egyébként zárójelben megjegyzem, engem sem érdekel kit fertőzök meg, ki döglik meg miattam.
2021. okt. 29. 11:28
 27/37 anonim ***** válasza:
0%

"mégis elkaptam a covidot"

Vegyvédelmi ruha is volt rajtad?

2021. okt. 29. 12:04
 28/37 anonim ***** válasza:
79%
Én is aspi vagyok. Nem hordom a maszkot, mert nem kapok benne rendesen levegőt. Másrészt sem ez, de még az oltás sem garancia semmire. Sokkal több ellenanyagom van, minimum a duplája, mint a beoltott ismerőseimnek. Leteszteltük. Úgyhogy engem kicsit sem tud érdekelni kinek tetszik, hogy hordok-e maszkot és kinek nem.
2021. okt. 29. 12:49
 29/37 anonim ***** válasza:
63%

Adom, hogy oltottakkal vannak tele a kórházak, de emberek még mindig azt szajkózzák, hogy az oltás véd. Azt is adom, hogy nem egy tanulmány született már, ami kimutatja, hogy a maszk nem ér szart se, de azért hordjuk meg védelemről beszélünk (XD).

Hát így kell a tudományt semmibe venni és pofán köpni 2021-ben, gyönyörű.

2021. okt. 29. 15:09
 30/37 anonim ***** válasza:
60%
Szerintem jól, Én azért örülök, hogy újra bevezetik, mert az emberek nagyon cukin néznek ki a maszkban, igazából én is leszarom a maszkot, ha mondják, hogy kell pl.: a vonaton, a kukában mindig találok egyet, majd amikor leszállok a vonatról egy másik kukába kidobom. ha mondják, hogy oltassam be magamat, mert csak úgy mehetek természetesen munkába bazmeg, beoltatom magamat
2021. okt. 29. 18:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!