Szerintetek jólteszem, hogy aspergeres autistaként, nem fogok maszkot felvenni November 1-től sem a buszon? Az autistáknak eleve nem kellett eddig sem, én pedig már megkaptam mind a 3 oltást is és elegem van az egész őrületből?
"Ha szól a rendőrnek, vagy a buszvezetőnek, akkor mit csinálsz?"
Megmutatom a rendőrnek vagy a vezetőnek az AOSZ igazolbányomat, vagy a hatóságit, ami mentesít alóla?
Akkor sajnos végtelenül önző vagy.
Ez van... nem valami kellemes dolog.
Ha még maradt benned valami kis emberi tartás, akkor ezen megpróbálsz változtatni.
Arra gondolj, hogy mi, emberek, védekezünk a vírus ellen.
Azt még el lehet viselni, ha 1-2 olyan ember, aki KÉPTELEN a védekezésre, ott sétál az utcán.
De minél kevesebb ilyen ember kellene.
Ha te képes vagy a védekezésre, csak kellemetlen érzés - akkor megpróbálsz védekezni, és elviselni a kellemetlenséget.
Egy normális ember ezt teszi.
"Egy normális ember ezt teszi."
Kérlek, a normalitás relative dolog :)
Pontosan.
Te sajnos egy gyenge jellemű, rendkívül önző ember vagy. Szerinted ez normális?
Az autistáknak AZÉRT nem kötelező, mert közülük NÉHÁNYAN rohamot kaphatnak tőle.
Tudod: mint az Esőemberben, mikor föl akarták vinni a repülőre.
𝐃𝐄 𝐓𝐄 𝐍𝐄𝐌.
A vészhelyzetben, amikor amúgy is kevés orvos volt, és nem lehetett csak úgy odamenni sem hozzájuk, ezt nem vizsgálták egyenként, hogy melyik autista bírja ki, és melyik nem. Na meg elég kevesen is vannak.
EZÉRT engedélyezték egységesen, a TE JÓZAN BELÁTÁSODRA BÍZVA.
Csak hát neked sajnos olyan nincs, ahogy most kiderült, csak végtelen önzésed.
"mégis elkaptam a covidot"
Vegyvédelmi ruha is volt rajtad?
Adom, hogy oltottakkal vannak tele a kórházak, de emberek még mindig azt szajkózzák, hogy az oltás véd. Azt is adom, hogy nem egy tanulmány született már, ami kimutatja, hogy a maszk nem ér szart se, de azért hordjuk meg védelemről beszélünk (XD).
Hát így kell a tudományt semmibe venni és pofán köpni 2021-ben, gyönyörű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!