Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mennyi számít sok beszédnek,...

Mennyi számít sok beszédnek, és mennyi nem?

Figyelt kérdés

#emberek#szokások#beszéd
2021. okt. 26. 08:26
 1/9 anonim ***** válasza:
Az, amikor valaki már akkor is beszél, amikor nem is figyelnek rá! :-)
2021. okt. 26. 08:29
 2/9 anonim ***** válasza:

Ezt hogy gondoltad? Hogy majd leírjuk hogy 1 óra beszéd még nem sok, de 1 óra 10 perc már igen?

Minden embernél más az ingerküszöb, van aki már azt sem szereti ha 10 percen keresztül beszélnek hozzá (mint pl. én) és van aki azt sem bánja, ha 1 órája hallgatja az illetőt. Erre nincs pontos válasz.

2021. okt. 26. 08:39
 3/9 anonim ***** válasza:
#2: mint ahogyan semmi másra sincs pontos válasz, hiszen minden csak nézőpont kérdése.
2021. okt. 26. 08:42
 4/9 A kérdező kommentje:
A kollégám szerint sokat beszélek, nem tudom azért mondta mert nem kedvel, (nem rég került oda, ő még új, és nem ismer engem) vagy azért mert tényleg így lehet-e. Ha beszélgetés van, és valaki tömören fejezi ki magát, vagy ha bőven fejezi ki magát, hogy félre értés el kerülése legyen, az már sok beszéd?
2021. okt. 26. 08:59
 5/9 anonim ***** válasza:
Gondolom nem véletlenül mondja. Lehet hogy idegesíti őt ahogy beszélsz, nem tudom, de ezek szerint neki kicsi az ingerküszöbe. Tiszteletben kell tartani
2021. okt. 26. 09:07
 6/9 anonim ***** válasza:

Én elég szűkszavú vagyok, így válaszolok neked.

Beszélhetsz hozzám hosszan, amit még élvezek is, ha nem csak a szád jár. Ezt úgy értem, hogy nem térsz vissza tíz percen belül negyedszerre ugyanarra a témára, csak mert képtelen vagy hallgatni.

2021. okt. 26. 09:41
 7/9 anonim ***** válasza:

#6: "Ezt úgy értem, hogy nem térsz vissza tíz percen belül negyedszerre ugyanarra a témára, csak mert képtelen vagy hallgatni."

Na igen, ennél jobban meg sem lehetne fogalmazni. Ezt nevezik demenciának! :-)

2021. okt. 26. 09:45
 8/9 A kérdező kommentje:

Nyilván nem vagyok demens :)

30 éves vagyok

2021. okt. 26. 10:00
 9/9 anonim ***** válasza:
Ha valaki 10 perc-3/4h-3h.-n át képes úgy beszélni, hogy a másik fél minimálisan tud csak mellette negszólalni.
2021. okt. 26. 21:04

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!