Mennyire gyakori az ittas vezetés?
Hány olyan sofőr lehet, aki italosan ül volán mögé.
Ezek ennyire vakmerőek?
9, én sem vagyok antialkoholista, és mivel biciklin legális inni ("vezetésre alkalmas állapotban" kell lenni, de a rendőr dönti el, abban vagy-e), én is mentem már úgy éjjelnappaliba, hogy előtte lecsúszott egy fröccs, de nem ütött meg. Nővérem az Egyesült Királyságban él, és ott valamennyi ital belefér, ennek ellenére volt olyan, hogy ő egy sört ivott, de azt mondta, inkább hívjunk taxit, mert fáradt, megérezte, nem akar így vezetni.
Az a baj, hogy néhány embernek nincs ilyen önkritikája, és nem egy-két ital után ülnek autóba. Mondom, minden nap van olyan vásárlóm, aki már járni alig tud, beszélni nem tud tisztán. Mindenkivel elszalad a ló időnként, én is szeretek inni, de részegen lehet menni taxival, vagy éjszakai busszal, vagy ha erre nincs lehetőség, akkor egyszerűen nem kell annyit inni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!