Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogyan érjem el hogy ne...

Hogyan érjem el hogy ne legyek stresszes vezetés közben? Egyáltalán ez normális ami velem van?

Figyelt kérdés

Kb 5 éve van jogsim, egyáltalán nem vezetek rosszul,a vizsgák is elsőre sikerültek.

Viszont van egy nagy hibám (kisebb városban élek) és ha idegen helyre megyek folyton azon stresszelek (magamban) hogy el tévedek, főleg ha utazik is velem valaki, akkor még jobban érvényesül ez a dolog,mert olyan gáznak\cikinek érezném ha ez megtörténne. Ja és amúgy egy nagyobb városban nem is szeretek vezetni full idegbe vagyok.

Eddig nem történt meg hogy eltévedek,de folyton ezen vagyok fennakadva. Ez normális?? Hogyan szüntesem meg ezt? (Ha nem az)

28f

2021. aug. 2. 20:03
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Tölts le a telefonodra valami GPS szerűséget, és legyen mobilneted. Ha eltévednél, az hazavisz.
2021. aug. 2. 20:13
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Most tényleg csak emiatt parázol, hogy eltévedsz? Nem akarlak beijeszteni, de vezetés során ennél sokkal rosszabb dolgok is történhetnek, ne adja Isten.
2021. aug. 2. 20:44
 3/4 A kérdező kommentje:
2 a többi dolog is benne van amit írtál amúgy. Mármint hogy nagy városban a baleset miatt is stresszes vagyok.
2021. aug. 2. 20:55
 4/4 anonim ***** válasza:
Csak vezetés után idd meg a reggeli kávédat. Ha napközben is vezetsz, akkor viszont vedd ki a koffeint az életedből teljesen!
2021. aug. 2. 22:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!