Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért tűnik nekem úgy hogy az...

Miért tűnik nekem úgy hogy az egész társadalom úgy lett kialakítva hogy szinte minden a nők javára legyen?

Figyelt kérdés

Nem minden esetben van ez így persze, de általánosságban a férfi tesz bele mindent egy párkapcsolatba, válásnál szinte mindent a nő kap meg, az ágyban is főként a férfinak kell megfelelni, a nőknek nem kellett katonának menni, se háborúzni. Sok háború a nők miatt is tört ki.

Ez a videó pedig csak hab a tortán...

[link]

Nem vagyok hímsoviniszta, és nem akarok senkit provokálni csak kicsit unfairnek érzem ezt az egészet. Ti hogy látjátok ezt?

2021. okt. 24. 14:29
1 2 3 4 5 6 7
 61/66 A kérdező kommentje:
Az viszont tény hogy a nők a puszta szépségükkel, és az idomaikkal magukhoz vonzzák ferfiak tömkelegét és kedvükre válogathatnak, míg egy férfinak ilyen nem adatik meg. Nekünk sokkal több energiát kell fektetni a dologba fele annyi jutalomért cserébe.
2021. okt. 24. 23:09
 62/66 anonim ***** válasza:
65%

Ezt meleg férfiként,írom.

Ráadásul liberális vagyok.

Férfiként sokkal nehezebb az élet egy modern társadalomban.

A harmadik világban lehet nőként rosszabb,ez tény.

2021. okt. 24. 23:10
 63/66 anonim ***** válasza:
100%

Ez valahol a férfiak hibája is.

Mert sokan már az átlagos nőket is ajnározzák,mert képesek lealacsonyodni akármeddig a szexért.

2021. okt. 24. 23:12
 64/66 anonim ***** válasza:
94%

61: mert a férfiak igényei ott kezdődnek és végződnek hogy legyen jó nő (vagy még az se, csak legyen lyuka) ezzel meg önmaguk alatt vágják a fát mert mi történik ha minden csajra hajtanak ötvenen? Csak nem válogatni fog a szerencsétlen?

Ha egy kicsit nem a farkukkal gondolkoznának a férfiak fele annyi gondjuk se lenne.

2021. okt. 25. 07:15
 65/66 A kérdező kommentje:

#64 A természet alkotta meg ilyen h_lyén a férfiakat sajnos. Az túlzas hogy a jó külsőnél kezdődik és fejeződik egy nő (nálam biztos nem), de a legtöbb ferfi alapból ilyen vizuálisra van megalkotva.

Abban igazad van hogy ez sokkal inkább a férfiak hibája mint a nőké.

2021. okt. 25. 08:24
 66/66 anonim ***** válasza:

"Szerencsés lehetnél, ha egy nő támogatna, de a férgeket nem szeretik sajnos, csak a férfiakat."

Repedezik a plafon nálatok barátom! Bizony nagyon is a férgeket szeretik.

2021. nov. 1. 22:26
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!