Miért tűnik nekem úgy hogy az egész társadalom úgy lett kialakítva hogy szinte minden a nők javára legyen?
Nem minden esetben van ez így persze, de általánosságban a férfi tesz bele mindent egy párkapcsolatba, válásnál szinte mindent a nő kap meg, az ágyban is főként a férfinak kell megfelelni, a nőknek nem kellett katonának menni, se háborúzni. Sok háború a nők miatt is tört ki.
Ez a videó pedig csak hab a tortán...
Nem vagyok hímsoviniszta, és nem akarok senkit provokálni csak kicsit unfairnek érzem ezt az egészet. Ti hogy látjátok ezt?
Ezt meleg férfiként,írom.
Ráadásul liberális vagyok.
Férfiként sokkal nehezebb az élet egy modern társadalomban.
A harmadik világban lehet nőként rosszabb,ez tény.
Ez valahol a férfiak hibája is.
Mert sokan már az átlagos nőket is ajnározzák,mert képesek lealacsonyodni akármeddig a szexért.
61: mert a férfiak igényei ott kezdődnek és végződnek hogy legyen jó nő (vagy még az se, csak legyen lyuka) ezzel meg önmaguk alatt vágják a fát mert mi történik ha minden csajra hajtanak ötvenen? Csak nem válogatni fog a szerencsétlen?
Ha egy kicsit nem a farkukkal gondolkoznának a férfiak fele annyi gondjuk se lenne.
#64 A természet alkotta meg ilyen h_lyén a férfiakat sajnos. Az túlzas hogy a jó külsőnél kezdődik és fejeződik egy nő (nálam biztos nem), de a legtöbb ferfi alapból ilyen vizuálisra van megalkotva.
Abban igazad van hogy ez sokkal inkább a férfiak hibája mint a nőké.
"Szerencsés lehetnél, ha egy nő támogatna, de a férgeket nem szeretik sajnos, csak a férfiakat."
Repedezik a plafon nálatok barátom! Bizony nagyon is a férgeket szeretik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!