Miért tűnik nekem úgy hogy az egész társadalom úgy lett kialakítva hogy szinte minden a nők javára legyen?
Nem minden esetben van ez így persze, de általánosságban a férfi tesz bele mindent egy párkapcsolatba, válásnál szinte mindent a nő kap meg, az ágyban is főként a férfinak kell megfelelni, a nőknek nem kellett katonának menni, se háborúzni. Sok háború a nők miatt is tört ki.
Ez a videó pedig csak hab a tortán...
Nem vagyok hímsoviniszta, és nem akarok senkit provokálni csak kicsit unfairnek érzem ezt az egészet. Ti hogy látjátok ezt?
#26-29 Szóval szerintetek a nőknek több energiát kell belefektetni az életbe mint a férfiaknak, ez most komoly? A férfiak élete a küzdelemről szól már az őskor óta. De akkor hagyjuk a múltat és foglalkozzunk a jelennel. Minden épület amit látsz a férfiak műve, a számítógépedről, vagy a telefonodról se tudnál írni ha a férfiak nem találták volna fel. Az F1-ben sincs női pilóta, ahogy az összes sportágban is a férfiak a legjobbak. A nők nem a férfiak szerepére lettek megalkotva, ezt idelye lenne belátni egy-két feminácinak, már elnézést a kifejezésért. Megnéznélek titeket katonaságban a férfiak mellett, vagy megnéztelek volna titeket a két világháború alatt.
Ami a férfiak hűtlenségét illeti, a nőkre is ugyanúgy igaz. Ismerettségi körömben is tudok olyan esetekről ahol a nő mindent megkap a kapcsolatokban, a hölgyek pedig hálából félrelépnek hobbi szinten, és szemrebbenés nélkül a párjuk képébe hazudik-vigyorog miegyéb.
Megcsalt a párod? Nem kellett volna rosszul választani. A ti szokásotok egyébként is kapcsolatból kapcsolatba ugrálni, és vegül kiválasztani a leghálátlanabb férfit.
Az igaz hogy sok férfi elhanyagolja magát, de sok nőre is igaz aki elhízik 30 felett vagy még előbb, és nem táplálkozik, él egészségesen, gyorsabban öregszik stb. Ez mindkét nemre egyaránt igaz.
"Minden épület amit látsz a férfiak műve, a számítógépedről, vagy a telefonodról se tudnál írni ha a férfiak nem találták volna fel." - Muhahahahaha.
Tervezőmérnök vagyok, a 4-6-os villamos vonalán konkrétan 8 épületet látsz, amit én terveztem. Nőként!
A nő akkor érzi magát igazán nőnek és boldognak ha gyereket nevel, és házimunkát végez, nem pedig ha férfiak munkájat végzi, és úgy él mint egy férfi.
Had kérdezzek valamit. Ha mindenre képesek vagytok amire a férfiak, miért vágytok annyira férfira mikor egyedülállók vagytok? Miért viselitek sokkal nehezebben hogy nincs párotok mint a férfiak?
Igen igen feletkezzünk el minden női építészről, programozóról (milyen nemű is volt az első programozó, totál elfelejtettem), a női katonákról, a nőkről akik így vagy úgy részt vettek a világháború alatti harcokban.
Igen, a férfiak fizikailag erősebbek mint a nők. Nem azt jelenti, hogy a férfiak a teremtés koronája és a nők képtelenek bizonyos területeken ugyan úgy, vagy jobban szerepelni.
A nők élete talán nem a küzdelemről szól? Talán nem minden egyes életforma élete nem arról szól? Játszd el a nagy mártírt nyugodtan. Igen a nőknek küzdeni kell. Hogy komolyan vegyék őket, hogy fizikailag ne bántalmazzák őket, hogy ne vegyék el ismét az emberi jogaikat. Neked, mint egy férfinak békeidőben, miért kell küzdened? Hogy legyen barátnőd? Mindjárt elmorzsolok egy könnyet.
Te normális vagy? Szerinted minden nő álma, hogy házimunkát végezzen?
Na pont ezért nem lesz soha párkapcsolatod.
"A nő akkor érzi magát igazán nőnek és boldognak ha gyereket nevel, és házimunkát végez, nem pedig ha férfiak munkájat végzi, és úgy él mint egy férfi."
Egy nő akkor érzi magát boldognak ha azt csinálja amit AKAR. Ki nem állhatom a házimunkát és utálom a gyerekeket, de igen, sózzunk rám egy kölköt mert puncival születtem mi? De kérlek, ó nagy fasszal született seggfej, mondd már meg nekem hogy én személy szerint mikor érzem magam nőnek és mikor vagyok boldog, mert TE aki nyilván úgy ismer mint a tenyerét annyival jobban tudod.
Ennyi erővel minden férfi takarodjon vissza megdögleni a csatatérre mert arra vannak kitalálva és nyilván attól lesznek boldogak.
"Had kérdezzek valamit. Ha mindenre képesek vagytok amire a férfiak, miért vágytok annyira férfira mikor egyedülállók vagytok? Miért viselitek sokkal nehezebben hogy nincs párotok mint a férfiak?"
Wow, egy szexuális úton szaporodó fajnál vajon miért vágynak párra? Nem is tudom! Milyen nagy rejtély!
És a nők rosszabbul viselik az egyedül létet na hagyjuk már.
Egy az, hogy ezt kutatók is vitatják:
Kettő csak elég elnézni az önsajnáltató lúzer férfiakat akik hisztiznek hogy nem kapnak csettintésre p*nát.
#34 Még mindig a férfi az aki összehoz egy kapcsolatot, és a nő tőle várja a megváltást. A férfi a vezető stb. Ő kell legyen Hercules megtestesítője, akitől bomlanak a nők. Mi nem úgy hódítunk hogy szèpnek születünk, és aranyosak vagyunk.
Igen léteztek női katonák Németországban. A fekete bőrszerkós leányok. Innen is ered a femináci jelző.
37: Nem, mindenhol vannak női katonák, Magyarországon is, rendes katonai szolgálatban. Minden hétköznap velük utazok ki az egyetemre, szóval ne játszd nekem itt a hülyét, kérlek.
Nem vár a nő semmilyen megváltást senkitől. Ha elnézzük a férfiakat akik szerint majd egy barátnő meggyógyítja a depressziójukat akkor ez épp fordítva van. Herkules összes pozitív tulajdonsága annyi volt, hogy erősnek született mert az apja isten volt szóval nem épp a legjobb hasonlat. A párkapcsolatban meg legyen a két fél egyenlő, másképp csak kinyílik a bántalmazás kapuja igen hamar.
Néha ki kell adni a gőzt azzal hogy egy retardra kiabálunk az interneten.
Terápia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!