Miért tűnik nekem úgy hogy az egész társadalom úgy lett kialakítva hogy szinte minden a nők javára legyen?
Nem minden esetben van ez így persze, de általánosságban a férfi tesz bele mindent egy párkapcsolatba, válásnál szinte mindent a nő kap meg, az ágyban is főként a férfinak kell megfelelni, a nőknek nem kellett katonának menni, se háborúzni. Sok háború a nők miatt is tört ki.
Ez a videó pedig csak hab a tortán...
Nem vagyok hímsoviniszta, és nem akarok senkit provokálni csak kicsit unfairnek érzem ezt az egészet. Ti hogy látjátok ezt?
#36 Szóval nőként a szex miatt vágysz férfira, mivel szexuális úton szaporodó faj vagyunk, de útálod a gyerekeket, és nem szeretsz házimunkat végezni... ok..
Persze ez a te életed és a te dolgod. Semmi közöm hozzá. Nem ítéllek el emiatt.
Csak azok a férfiak szenvednek nunihiányban akik képtelenek kinőni a kamaszkorból.
#39 Simpekkel akik mindig behódolnak a nőknek, és játszák a fehér lovagot nem vitatkozom.
#40 A retardot kikérem magamnak. Én egy értelmes, jólnevelt, empatikus, korrekt ember vagyok aki kiáll az elvei mellett még akkor is ha némelyik elve megosztó.
#42 Remélem tudod hogy a szex és társai az evéssel, ivással, és az alvással ellentétben nem szükséglet.
#44 Ezzel csak magadat minősíted le.
#45 A megosztó és a szánalmas között nagy a különbség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!