Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért tűnik nekem úgy hogy az...

Miért tűnik nekem úgy hogy az egész társadalom úgy lett kialakítva hogy szinte minden a nők javára legyen?

Figyelt kérdés

Nem minden esetben van ez így persze, de általánosságban a férfi tesz bele mindent egy párkapcsolatba, válásnál szinte mindent a nő kap meg, az ágyban is főként a férfinak kell megfelelni, a nőknek nem kellett katonának menni, se háborúzni. Sok háború a nők miatt is tört ki.

Ez a videó pedig csak hab a tortán...

[link]

Nem vagyok hímsoviniszta, és nem akarok senkit provokálni csak kicsit unfairnek érzem ezt az egészet. Ti hogy látjátok ezt?

2021. okt. 24. 14:29
1 2 3 4 5 6 7
 41/66 A kérdező kommentje:

#36 Szóval nőként a szex miatt vágysz férfira, mivel szexuális úton szaporodó faj vagyunk, de útálod a gyerekeket, és nem szeretsz házimunkat végezni... ok..

Persze ez a te életed és a te dolgod. Semmi közöm hozzá. Nem ítéllek el emiatt.

[link]

Csak azok a férfiak szenvednek nunihiányban akik képtelenek kinőni a kamaszkorból.

2021. okt. 24. 18:36
 42/66 anonim ***** válasza:
96%
41: én személy szerint nem vágyok a férfiakra köszi szépen. De igen, a szexualitás és minden egyéb velejárója, így a szerelem és a párkapcsolat is azért alakult ki, mert szexuális úton szaporodunk. Így vonzódunk egyik vagy másik nemhez, ez belénk van kódolva. Hogy aztán valaki akar-e gyereket vagy szereti-e őket az egyénfüggő. Ugyan úgy mint hogy beléd van kódolva hogy egyél, de nem feltélenül szereted a spenótot. A házimunkának meg kurvára semmi köze a férfiakhoz vonzódáshoz.
2021. okt. 24. 18:44
 43/66 A kérdező kommentje:

#39 Simpekkel akik mindig behódolnak a nőknek, és játszák a fehér lovagot nem vitatkozom.

#40 A retardot kikérem magamnak. Én egy értelmes, jólnevelt, empatikus, korrekt ember vagyok aki kiáll az elvei mellett még akkor is ha némelyik elve megosztó.

2021. okt. 24. 18:48
 44/66 anonim ***** válasza:
96%
Ok retard
2021. okt. 24. 18:51
 45/66 anonim ***** válasza:
93%
Kisebbségben ugyan, de nőként egy olyan szakmában dolgozom, amit egy nőnek köszönhetünk. Ha az a nő nem lett volna, a szánalmas kérdéseidet sem irkálhatnád ki az internetre.
2021. okt. 24. 18:52
 46/66 anonim ***** válasza:
94%
Szerencsés lehetnél, ha egy nő támogatna, de a férgeket nem szeretik sajnos, csak a férfiakat.
2021. okt. 24. 18:55
 47/66 A kérdező kommentje:

#42 Remélem tudod hogy a szex és társai az evéssel, ivással, és az alvással ellentétben nem szükséglet.

#44 Ezzel csak magadat minősíted le.

#45 A megosztó és a szánalmas között nagy a különbség.

2021. okt. 24. 19:01
 48/66 anonim ***** válasza:
47: Remélem tudod a hasonlat jelentését. Bár nem úgy látszik.
2021. okt. 24. 19:05
 49/66 anonim ***** válasza:
Oké, meguntalak, jó nyafikát, inkább foglalkozom a férjemmel és főzünk valami finomat együtt 😴
2021. okt. 24. 19:07
 50/66 A kérdező kommentje:
#46 Szerencsés vagyok anélkül is. Veled ellentétben én nem vagyok rászorulva a másik nemre. Idővel arra is sort kerítek.
2021. okt. 24. 19:10
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!