Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szoktál ismeretlen embereknek...

Szoktál ismeretlen embereknek szitkozódva, alpári stílusban beszólni utcán, boltban, bárhol, ha valami neked nem tetsző dolgot csinál a másik?

Figyelt kérdés
Ha igen, mért csinálod? Mi van mögötte? Mi akadályoz meg abban, hogy normális stílusban tedd mindezt?
2021. okt. 21. 08:41
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
73%
Szintén a közlejedés késztet ilyen viselkedésre. Volt hogy büntetőzött előttem egy f4sz, azt elkaptam és nagyon csúnyán legorombítottam (nem anyázva), csak nézett mint a kiszántott egér, nem hitte hogy kiszállok és oda megyek. 🤣
2021. okt. 21. 09:18
 12/19 anonim ***** válasza:
47%
Na, megjelentek közben itt is a lepontozós gyökerek. :D :D
2021. okt. 21. 09:37
 13/19 anonim ***** válasza:
87%

Néha igen. Például ha elém áll a sorban vagy tolakodik. Akkor ráüvöltök és fülét farkát behúzva már kotródik is a helyére, mint a kutya.

Egyébként nem szoktam más embereket piszkálni. De aki bunkó, annak nem fogom elviselni a viselkedését.

2021. okt. 21. 09:55
 14/19 anonim ***** válasza:
44%
Akkor vagy stressz, de ha putris, nevelés, gondolkodás mód kérdése.
2021. okt. 21. 09:57
 15/19 anonim ***** válasza:
61%

Nem szoktam. Mindenkinek megadom a tisztelet. Amikor pedig ideges akkor megjobban felhízom azzal,hogy halálnyugodt vagyok.

Falunk nőttem fel. Alapbol nagyon erős hangom van. Volt,hogy egy kollegam artikulálatlanul üvöltözni kezdett, csak ráorsítottam.hogy fogd már be! Utana elcsendesedett

2021. okt. 21. 10:05
 16/19 anonim ***** válasza:
61%
Nem szoktam ilyet, max akkor szakad a cérna, ha a zebrán szeretnének elgázolni úgy, hogy már kb a felénél járok. Akkor van, hogy bemutatok.
2021. okt. 21. 10:34
 17/19 anonim ***** válasza:
9%

Amikor már nincs türelmem a tiszteletkörökhöz, meg a pávatánchoz.

Régebben ismertem egy milliárdost, az ha már elgurult a gyógyszere, csak letolta a szemüvegét és a másikat fébeszakítva megkérdezte, hogy mennyi?

Ha értetlenkedtek vele akkor a következőnél már üvöltve kérdezte, hogy MENNYI???

2021. okt. 21. 10:36
 18/19 anonim ***** válasza:
Volt már olyan szituáció, de nem gyakori.
2021. okt. 21. 12:16
 19/19 anonim ***** válasza:
Nem, minek?
2021. okt. 21. 20:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!