Szoktál ismeretlen embereknek szitkozódva, alpári stílusban beszólni utcán, boltban, bárhol, ha valami neked nem tetsző dolgot csinál a másik?
Néha igen. Például ha elém áll a sorban vagy tolakodik. Akkor ráüvöltök és fülét farkát behúzva már kotródik is a helyére, mint a kutya.
Egyébként nem szoktam más embereket piszkálni. De aki bunkó, annak nem fogom elviselni a viselkedését.
Nem szoktam. Mindenkinek megadom a tisztelet. Amikor pedig ideges akkor megjobban felhízom azzal,hogy halálnyugodt vagyok.
Falunk nőttem fel. Alapbol nagyon erős hangom van. Volt,hogy egy kollegam artikulálatlanul üvöltözni kezdett, csak ráorsítottam.hogy fogd már be! Utana elcsendesedett
Amikor már nincs türelmem a tiszteletkörökhöz, meg a pávatánchoz.
Régebben ismertem egy milliárdost, az ha már elgurult a gyógyszere, csak letolta a szemüvegét és a másikat fébeszakítva megkérdezte, hogy mennyi?
Ha értetlenkedtek vele akkor a következőnél már üvöltve kérdezte, hogy MENNYI???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!