Miért van ennyi szellemi proli?
Ilyen közegben nem fogsz erre választ kapni... Nyilván én is intelligensebb vagyok, mint az átlag, lesz is diplomám, de aki ebbe a szellemi mocsárba beteszi a lábát az nem értelmiségi... Én is csak azért, mert amúgy is egy frusztrált ember vagyok (frusztráltabb, mint az átlag, de GYK-n nem hinném, hogy elérem a középmezőnyt), illetve jelenleg beteg is... Szóval itt sincsenek értelmiségiek.
A Rotterdami Erasmus, na az értelmiségi volt
#4:
De nem értem, mért jó az, hogy valamihez nem értek, csak másod-harmadkézből szerzek be felszínes információkat, aztán a haveroknak mesélem ezt a semmit, miközben leisszuk magunkat. Ennél értelmetlenebbül nem is lehetne eltölteni az időt.
#6:
Igen.
#8:
Túl sokan vannak. Sajnos az ismeretségi körömből a legtöbben ilyenek. Érdekes módon az ő ismerőseik is. Én meg rohadtul egyedül érzem magam köztük. Ezért vagyok kíváncsi, hogy egyedi az esetem, vagy tényleg ennyi felszínes ember van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!