Miért vannak olyan 30-40 körüliek, akik megragadnak egy dedós szellemi szinten?
Figyelt kérdés
Értem itt a sok hülye kérdést pl.ezen az oldalon, de a való életben is ismerek olyan nőket és férfiakat is, akik 30-40 évesként úgy viselkednek, mint egy kiscsoportos óvodás. Példák:
1. Ő hisztikézik, mert valaki nem kedveli. Istenem, nagy dolog. Nem szerethet mindenki mindenkit.
2. Tetszem neki vagy nem tetszem dilemma az oldalon.
3. Úristen ránézett valaki a kérdezőre, szerintünk őt azért nézik-e, mert bejön vagy azért, mert ronda? (És ezt kb. 38 éves kérdezte.)
Én már arra is gondoltam, hogy 18 éven aluliak hazudják magukat mondjuk 35 évesnek vagy 40 évesnek, de sajnos a munkahelyemen is látok, tapasztalok ilyen dedós felnőtteket.
2021. jún. 19. 22:24
1/9 anonim válasza:
Nem értettem a kérdést, mert dedós szellemi szinten vagyok, bocs!
2/9 A kérdező kommentje:
Megbocsátom. Nem tehetsz róla.
2021. jún. 19. 22:33
3/9 anonim válasza:
Megkértem anyukámat, hogy olvassa el a kérdést. Felolvasta, de ő sem érti
Bélus 38F
Anyúú 76N
4/9 A kérdező kommentje:
Hülyék. 😂
2021. jún. 19. 22:40
5/9 anonim válasza:
Mert jó az, ha vannak a társadalomban úm. felnőtt gyermekek.
6/9 A kérdező kommentje:
Kinek jó? Qrva fárasztóak.
2021. jún. 19. 22:58
7/9 anonim válasza:
Amikor valaki nagyon intenzíven bámul, akkor én is megijedek, hogy lehet leszart egy madár, vagy a szél felborzolta a hajam, és égnek áll.
8/9 anonim válasza:
Attól, hogy valaki 40 körüli, még nem lesz egy gép. Neki is vannak érzései, reakciója, bánata, humora. Had legyen már joga kimutatni.
9/9 anonim válasza:
Az amúgy talán még rosszabb, aki beleszürkül az életbe, egy kimért, agyon szabályozott, besavanyodott kerékké válik a gépezetben. A hideg is kiráz az ilyenektöl.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!