Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Lányok szerintetek menő a...

Lányok szerintetek menő a hízás és elhízás? Ha igen ki hány kg és mi a cél ?

Figyelt kérdés

2021. okt. 18. 06:39
1 2 3 4 5
 41/47 he84 ***** válasza:
57%
Ja és az lemaradt, hogy évekkel korábban megállapították, hogy én az átlagnál nehezebben esnék teherbe, ha akarnék gyereket, mert alacsonyabb szintű a női hormonszintem. Ettől még természetesen védekezve szexelünk a barátommal, aki szintén jól tudja, hogy nem szeretnék gyereket. Hisz ettől még teherbe esehetek védekezés nélkül, csak at átlagnál még kisebb eséllyel. Ráadásul alacsonyabb női hormonszinttel a szülés is veszélyesebb, kockázatosabb lenne. Így részben ezek is okok, hogy miért nem akarok gyereket, de ezek mellék okok, a többi fő ok nem lényeg. Ez a pár mellék ok a hormonszintem miatt jött most ide.
dec. 15. 14:52
 42/47 anonim ***** válasza:
0%

"Mint mondtam a 68-72 kilóval nincs semmi baj, az még belefér."

Majd a szervezeted egészségi állapota megmondja, hogy belefér-e a későbbiekben, vagy sem.

Csupán 6 centivel vagy tőlem magasabb, de, ha a 68 kg-hoz nézzük, akkor 23 kg-val vagy nehezebb, mint én.

Neked maximum 60 kg-nál meg kellett volna állnod, de nem.

"Soha nem voltam egy nagyon sovány alkat, mindig is az átlagos, meg az enyhén duci/teltkarcsú között voltam valamennyire már kicsi korom óta. "

Gondolom, mert szüleid jól tápláltak, és semmit se mozogtál. Gondolom szüleid is ducik, elhízottak lehetnek és szeretnék enni.

"Mindenesetre nem voltam és nem is leszek soha 40-50 kiló sovány, ha netán erre célzol, hogy ezt kéne, ezt ne is várd, mert az túl sovány. Tudnék "

Ezt senki se állította, ezt csak te találtad ki, hogy írj valamit, pedig tuti, hogy tudod, hogy baromságot írtál ezzel.

"Tudnék fogyni, de nem kell és 50 kilóig soha nem tudnék lefogyni, mert nem vagyok olyan alkat és éheztetni nem fogom magam, ha nem muszáj. "

Az, hogy mi kell és mi nem, majd a szervezeted jelzi neked, remélem figyelni fogod az intő jeleket. Hisz csupán csak a te egészségi állapotodról van szó.

A fogyás még nem egyenlő az éheztetéssel.

dec. 15. 18:49
 43/47 he84 ***** válasza:
69%
Nem etetett senki se nagyon és nem elhízottak a szüleim, sulis koromban pedig nyilván anno még több mozgásom volt, meg gimiben is, hisz suliba járás, tesi órák, kirándulások stb. és mégse voltam soha sovány, de kövér se, most se vagyok az, fogd már fel. A szervezetem nem jelzett soha semmi, sajnos te tévesen kövérnek és nagy súlynak hiszed, azt ami még nem az és belefér, ennél nem szokott baj lenni. Mondtam mi az alap alkatom, annak semmi köze az etetés mértékéhez és nincs 20 kiló túlsúlyom, ez túlzás. Az én alkatommal a 60 kiló eléggé sovány már és az nem én lennék, nehéz lenne és könnyen 65-70-re visszamennék onnan, tudom jól és nem fogok egész életemben emiatt fogyózással szenvedni, hogy állandóan maximum csak 60 kiló legyek, főleg hogy nem olyan sok a túlsúlyom. De ahogy látom, továbbra is a lényeget nem figyeled és túlzottan kritikus vagy. Inkább ne kötekedj, részemről ennyi és nem menekülés, hanem mert semmi értelme!
dec. 15. 20:35
 44/47 anonim ***** válasza:
0%

A BMI, ha 68 kg-val számolok, a normális súly legteteje. 69 kg-val számolva már Túlsúly. Szóval, drágaság, ne nekem beszélj arról, hogy, csak szerinted mi a normális. Te túlsúlyos vagy. Ennyi. Pont.

"A szervezetem nem jelzett soha semmi, sajnos te tévesen kövérnek és nagy súlynak hiszed, azt ami még nem az és belefér, ennél nem szokott baj lenni."

Most még fiatal vagy. 20 évvel később nem fog ugyanez a helyzet lenni, hogy nincs semmi baj.

dec. 15. 20:48
 45/47 he84 ***** válasza:
0%
Nem érdekel az, az a fontos, hogy én hogy érzem és mit tapasztalok. Azt se tudod, hogy hány éves vagyok (30 felett, de konkrétabbat nem mondok). Már mondtam, 5-10 kiló túlsúly belefér 72-75 kilóig nőként, az messze nem kövér, leírtam a többit is, olvasd vissza. Írtam azt is, hogy többször mozogtam és teszem olykor tobábbra is, nem ismersz és így ne ítélkezz. Ezeket mondd a 90-100 kilósaknak és a 100 kiló felettiekre, rájuk inkább igaz. Mint mondtam, részemről ennyi, nincs sok értelme! Neked most már nem válaszolok!
dec. 15. 21:14
 46/47 Kései Sirató ***** válasza:
55%

Csodálatos, szépséges kövérke személyek (már akinek):

[link]

dec. 16. 08:24
 47/47 anonim ***** válasza:
0%

A 84-es számból arra gondolok, hogy 1984-ben születtél, tehát 40 éves vagy. Elég szégyen rád nézve, hogy ennyi évesen nem érdekel téged a saját egészséged és számodra teljesen rendben van, hogy 5-10 kg túlsúly még teljesen belefér és nem érdekel téged, hogy a BMI már figyelmeztet téged, hogy fogynod kéne.

Tudom, hogy a válaszomra már úgysem fogsz reagálni, mert tudom, hogy nem tetszik neked az igazság, hogy szembesítelek az elhízottságoddal, ami az egészségedre is rá fog menni egy idő után.

"A testmozgás a 90-100 kiló felettieknek nehéz, alatta általában nem."

Ez a kijelentés több sebből is vérzik.

1. Ha egy 150 centis ember 80 kg, az számára legalább 40 kg túlsúly, amivel már nehezen fog tudni testmozgást végezni.

2. Te még se lennél képes lefutni 10 km-t, mert nem bírnád. Otthon egy héten hány percet tornázol intenzíven, pl. tornavideókra, vagy anélkül?

3. Ha valaki nem elég edzett, csak puhány, mint te, kisebb mozgások is megterhelőek lesznek számára, pl. lépcsőzés, vagy csak gyaloglás fel a hegyre.

"sulis koromban pedig nyilván anno még több mozgásom volt, meg gimiben is, hisz suliba járás, tesi órák, kirándulások stb. és mégse voltam soha sovány,"

Mert nyilván több volt a kalóriabeviteled, mint amennyit a tinglitangli tesiórákon elégettél. A tesiórák nem kalóriaégetésre valók.

Azzal se vagy tisztában, hogy mitől vagy ilyen, csak mert gyerekkorodban se voltál sovány, nyilván azért, mert több kalóriát vittél be, mint amennyit elégetsz.

Kíváncsiságból azért kiszámolhatnád, hogy pl. egy héten minden egyes nap hány kalóriát viszel be és mennyit égetsz el. És meg fogod látni, hogy a kalóriabeviteled több, mint amennyit elégetsz, ezért van rajtad túlsúly.

A túlsúlynak pedig rengeteg egészségkárosító hatásai vannak: [link]

Ha nem is írsz már nekem, nem is várom el, hisz kijelentetted, én is legalább még reagálok az utolsó írásodra.

Mindenhol azt írják, hogy minden egyes túlsúlyos kg-val már nehezíted az egészséged megőrzését.

165 cm-hez 75 kg azért már az 20 kg zsírfelesleget jelent. A nyári 35-40 fokokat hogy bírod? Ízületeid hogy bírják a súlyfeleslegedet? Lépcsőzés is gondolom teljesen simán megy, simán felgyalogolnál a 3-4. emeletre szuszogás és megállás nélkül. (Ez irónia volt csak.)

"Már mondtam, 5-10 kiló túlsúly belefér 72-75 kilóig nőként, az messze nem kövér,"

El vagy nagyon tévedve. A "túl" jelző számodra mit jelent? Az, hogy még normális? Nem, nem azt jelenti.

Nekem is ez volt az utolsó írásom neked, mert látom, hogy téged egyátalán nem érdekel a saját egészséged. Igen, most még fiatal vagy, nem jönnek úgy elő a problémák, de majd később. Tudod, ha nincs időd az egészségre, majd lesz időd a betegségre. A magadfajta buta embereknek semmit se jelent a megelőzés fogalma, ti utólag akarjátok rendbe hozni, amit eddig kellett volna. Nem baj, majd meg fogod kapni idővel a betegségeket a lusta egészségtelen életmódod miatt.

dec. 16. 09:09
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!