Lányok szerintetek menő a hízás és elhízás? Ha igen ki hány kg és mi a cél ?
Egyáltalán nem menő dolog.
Az elhízás nagyon egészségtelen és nem is néz ki jól. Nincs benne semmi pozitívum.
Talán az, hogy a kapcsolat elején a csaj vékonyabb lehetett, aztán eligénytelenedett, meghízott, a pasi meg nem hagyja el emiatt.
#25 és #28
A kérdés így hangzik, idézem:"Lányok szerintetek"
Ti hímneműként mit kerestek egy nőknek szóló kérdés alatt?
Ja, ti is lányoknak hiszitek magatokat..😂 már mindent értek..
Nemátalakításon vettek részt? 😂🤦🤷
29! Nem mászok bele a vitába, mert elnézve a vitatechnikádat, nem túl versenyképes, és még csak nem is én győznélek le, hanem az értelem, ami nem a te oldaladon áll. Inkább csak visszakérdezek:
Miből gondolod, hogy a 25 és a 28 hímnemű? Az úgy lehetetlen, hogy valaki nőként szeretné érteni ennek a folyamatát? Ha igen, miért?
"Miből gondolod, hogy a 25 és a 28 hímnemű?"
Tessék, 28-as válasza: "Sok normál alkatú férfinak jönnek be a kövér nők.Én sportos vagyok,de csak a rendkívülien kövér nők vonzanak."
A 25-ös pedig annyira védi a kövér nőket, hogy ő meg tuti egy fatfan pasi, sokszor lehet itt olvasni, és ő meg pont ilyen.
"Nem mászok bele a vitába, mert elnézve a vitatechnikádat, nem túl versenyképes, és még csak nem is én győznélek le, hanem az értelem, ami nem a te oldaladon áll."
Hú, de egoista nagyképű valaki. Vigyázz, ha túl magas lóra ülsz, egyszer nagyon pofára fogsz esni.
"Az úgy lehetetlen, hogy valaki nőként szeretné érteni ennek a folyamatát?"
A kövér nők ennek nem szeretnék érteni a folyamatát.
Figyelj, tudom, hogy a 25-ös választ is te írtad, fejezd be kérlek. Tudom, hogy nagyon megerőltető fatfan pasiként nem kommentelni egy kövérségről szóló kérdéshez, főleg, mivel a kérdés arról szól, hogy egyes lányok miért szeretnek meghízni, de ha a lányokat szólítják meg, akkor te miért válaszolsz ide? Szerintem több 10 kérdést már te is kiírtál, remélem kiverted rájuk, de ne itt tedd. Akkor írj ki még 20-at.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!