Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Lányok szerintetek menő a...

Lányok szerintetek menő a hízás és elhízás? Ha igen ki hány kg és mi a cél ?

Figyelt kérdés

2021. okt. 18. 06:39
1 2 3 4 5
 31/47 anonim ***** válasza:
0%

"Hú, de egoista nagyképű valaki. Vigyázz, ha túl magas lóra ülsz, egyszer nagyon pofára fogsz esni."

Hát igen, túl sok kreativitásra nem számítottam, amúgy nem az alkatod miatt nincs senkid, hanem a semmire fölényes stílusod miatt. Bár fiatal vagy még, hogy meg akard ezt érteni. :)

A többi válaszodat inkább nem másolom be, mert abból sem süt túl sok értelem. Ja egyet mégis:

"A 25-ös pedig annyira védi a kövér nőket, hogy ő meg tuti egy fatfan pasi, sokszor lehet itt olvasni, és ő meg pont ilyen."

Na ebből aztán nagyon kiderült ám, mind a neme, mind a fatfansága. Nyomozónak szerintem ne menj el, mert nem lennél sikeres. ;) Leckéd kész van?

2023. szept. 11. 13:52
 32/47 anonim ***** válasza:
61%

Drága válaszoló. A kérdés ez volt: "Lányok szerintetek menő a hízás és elhízás? " Szerinted erre a kérdésre csak kövér nők válaszolhatnak? Bocsika, vékony sportos nő vagyok. Nem hiszem, hogy az én 47 kg-mal kövér lennék 159 centihez és még párom is van. Nahát. :) Aki úgy szintén sportos ember. 33 éves vagyok, igaz, még fiatal, ha úgy nézzük.

Nem is értem, hogy lehetsz ennyire eltelve magadtól, hogy, hiába is tagadod, fatfan pasiként ide irogatsz egy NŐKet célzó kérdéshez.

Inkább először magadban keresd a választ, hogy milyen ingerenciád van ide irogatni.

2023. szept. 11. 13:57
 33/47 anonim ***** válasza:
12%

[link]

2023. szept. 11. 14:06
 34/47 anonim ***** válasza:
9%
Jó ez fotód. :)
2023. szept. 11. 14:06
 35/47 anonim ***** válasza:
51%
27! És Neked mi tetszik rajtuk?
2023. szept. 11. 14:38
 36/47 anonim ***** válasza:
50%

Nem, nem menő. Testben és lélekben egyaránt betegségekhez vezet, mindennapi fájdalmakat okoz és megkeseríti az életet. Beteg kapcsolat az étkezéssel, ételekkel amit kezelni kell.

Én, mikor már majdnem késő volt, felismertem ezt, és lefogytam inkább. 5éve 170kg voltam, most 64kg vagyok.

2024. ápr. 3. 20:44
 37/47 Kései Sirató ***** válasza:
18%
Inkább undorító és kerülendő magatartás a zabálás. Egészségtelen és ocsmány is egyben, aki kövér.
dec. 13. 11:29
 38/47 he84 ***** válasza:
57%
Azért az, hogy undorító és ocsmány az, aki kövér, ez túlzás és inkább ez a hozzállás az undorító. Félreértés ne essék, nem vagyok a kövér nők és kövér férfiak oldalán se, de ettől még teljesen ellenezni azt, akin van túlsúly, főleg ha az nem sok, ez már túlzás. Aki 100 kiló felett van, az már tényleg eléggé túlsúlyos és kövér, ami valóban sok esetben kéros az egészségre. Ám ne feledjük el azt se, hogy vannak olyanok is, akik nem tudnak fogyni, vagy csak sokkal nehezebben, mert egyéb betegség miatt kövérebbek. Nem tudhatjuk kívülállóként minden kövér emberről, hogy miért kövér, ha nem ismerjük se a múltját, se a jelenét. Én például nőként 165 cm magas vagyok és ehhez a súlyom legtöbbször 68-72 kiló között van, amolyan teltkarcsú, kicsit duci vagyok, főleg a hasam és fenekem tájékán, talán egy kicsit a combjaim is, mégse vagyok kövér. Amolyan átlagos testalkat felett vagyok néhány kiló túlsúllyal, ez még simán belefér minden gond nélkül. A legtöbb, ami évekkel korábban voltam, az 78 kiló, annál több soha nem voltam és ha rajtam múlik, akkor nem is leszek. Legtöbbször igyekszem a 75 kilót nem túllépni, az a felső határ nálam. Mostanában amikor mértem magam, akkor 69-70 kiló voltam, legtöbbször tartom a súlyomat. Na de nem szép a kövéreket lenézni, de azért támogatni se kell őket a kövérségben, főleg akkor nem, ha továbbra is hízni akarnak. Ettől még nem tudhatjuk, hogy kinek betegség áll a háttérben és kinél nem.
dec. 13. 22:39
 39/47 anonim ***** válasza:
39%

Rajtad miért van legalább 10 kg zsírfelesleg? Talán valami betegséged van, vagy egyszerűen csak szeretsz enni, többet, mint kéne és lusta vagy mozogni?

"ez még simán belefér minden gond nélkül."

Aham, persze. 10 km-t már nem biztos, hogy minden gond nélkül le tudnál futni egyszerre megállás nélkül. Testmozgás már nem biztos, hogy minden gond nélkül menne.

És mi lesz akkor, mikor majd szülni fogsz? Ha már most ekkora vagy, ez később csak rosszabb lesz.

dec. 14. 05:36
 40/47 he84 ***** válasza:
39%
Figyelj 39-es válaszoló, nem kéne ennyire szigorúan és túlzottan mérni azt, hogy ki mekkora és mennyire sovány, duci, vagy sem. Mint mondtam a 68-72 kilóval nincs semmi baj, az még belefér. Mondtam azt is, hogy 75 kilónál feljebb nem szoktam menni, megkérlek rá, hogy mielőtt nyilatkozol, figyelj a lényegre is, ne csak kritizálj egyéb részleteket kihagyva. Köszi. Azt se tudod, hogy alapból milyen alkat vagyok, mennyire könnyen hízok-e, vagy sem stb., ugyanis ettől is függnek dolgok. Soha nem voltam egy nagyon sovány alkat, mindig is az átlagos, meg az enyhén duci/teltkarcsú között voltam valamennyire már kicsi korom óta. Ahhoz képest nincs olyan sok plusz kilóm, az 5-10 plusz kiló simán belefér, főleg a 90-100 kilósakhoz képest mindenképp. Valóban szeretek enni, de azért nem olyan sokat, mint azt hinnéd és nem mindig eszek sokat, avagy ugyanannyit, de ezen belül is vigyázni szoktam. Ha nem vigyáznék, akkor többször lennék rosszul és 80-90 kiló között mozogna a súlyom. Mindenesetre nem voltam és nem is leszek soha 40-50 kiló sovány, ha netán erre célzol, hogy ezt kéne, ezt ne is várd, mert az túl sovány. Tudnék fogyni, de nem kell és 50 kilóig soha nem tudnék lefogyni, mert nem vagyok olyan alkat és éheztetni nem fogom magam, ha nem muszáj. Soha nem futottam hosszabb távokat, nem is tervezek, de szoktam többször sétálni távokat minden gond nélkül, ne ítélkezz, ha nem tudsz rólam dolgokat. A testmozgás a 90-100 kiló felettieknek nehéz, alatta általában nem. Megint még ez a szülés dolog is tőled, amikor azt se tudod, akarok-e, fogok-e és tudok-e. Én nem szeretnék soha gyereket, se gyerekkoromban nem akartam és azóta is később se, tehát továbbra is soha, ez tuti biztos, több okom van rá, hogy miért nem, de ez nem ide tartozik, így erre kár bárkinek is rákérdeznie. Csak mert valaki nő, nem következik abból, hogy akkor szinte biztosan majd idővel szülni fog, mert nem biztos.
dec. 15. 14:49
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!