Hogy fogadjam el a dolgokat?
Nagyon sok problémám van magammal, de legfőképpen mióta megszültem, vagyis 1 éve.25 éves alacsony lány vagyok és 55 kg, híztam 8 kg-ot, azóta valami eszméletlen undorítónak és kövérnek látom magam. Nagyon rossz kimenni az utcára és látni a sok fiatal lányt rohangálni haspólóban, mikor 2 éve még én is megtehettem ezt.
Szoptatok lassan egy éve, nem híztam azóta de nem is fogytam le igazán szülés után.
De amilyen beszűkült világban élek most, nem hiszem hogy ezen a fogyás is többet segítene.
Túl vagyok most egy vizsgaidőszakon, és úgy érzem égföld rám van szakadva. Hogy lehet elfogadni,hogy most már egész életemben rabszolga leszek egy csúnya anyatestbe zárva?
Van párod? A gyerek apja nem segít neked ?
Szoktál eljárni ide oda? Barátnők?
Ha 120 centi vagy tényleg sok az 55 kiló.
Egyébként hány százezer ember cserélne veled, mert van egy szép gyereked, te meg itt sopánkázol hogy jajj hát a haspóló. Esténként meg úgy fexel,-tükröm-tükröm mond meg nékem, ki a legszebb e vidéken??
Valahogy ezerszázalék biztos voltam benne,hogy ezzel jöttök,hogy miért vállaltam gyereket. Nem ez volt a kérdés. Hanem,hogy mégis hogy fogadjam el ezt a rohadt nagy stresszt ami az anyasággal jár?
Szeretem a gyerekem,de rohadt nehéz dolog!
Nem tudom mi a fenéért kell minden anyának mosolyogva tűrni mindent... Nem lehet panaszkodni?
Ennyi erővel aki panaszkodik a gyereket miatt az iskolában, az minek ment tanárnak? Neki ilyet senki se mond.
Egyébként minden barátnőm kb nem foglalkozik velem, mert nem fér össze a bulizós életük az én anyaságommal...
Terhességem se nagyon érdekelte őket.
Vagyis egész nap egyedül vagyok itthon a gyerekkel.
Parom van,meg segit ha kell de engem zavar de állandóan másokon legelteti a szemét, meg kb semmi nem elég neki amit csinálok...
1. Ha vállaltad a gyereket, akkor el kell fogadni, hogy az lemondásokkal jár.
2. Az "anyatest" nem "sors", hanem választás, ha nem tetszik tegyél ellene.
3. Mozogni meg megfelelöen étkezni lehet gyerek(ek) mellett is, csak akarni kell.
4. Nem írtad, mi neked az "alacsony", mert nagyon nem mindegy, hog 145 vagy 170 cm-t minösítesz annak. De alacsony nö is lehet csinos, nem elhízott, ez kizárólag rajtad múlik.
5. Attól, hogy van gyereked, nem kell "beszülült világban élni", gyerekkel is ki lehet mozdulni, söt a gyereket tá lehet bízni másra (nagyszülö, apa) és nélküle csinálni valamit.
6. De még ha otthon vagy is nagyrészt, lehet hobbid, elfoglalhatod magad, nem kell elsüllyedned az önsajnálatban.
A párod másokon legelteti a szemét ?
Ezért is érezheted kevésnek magad. Ez kicsit szemétség is,mert egy kapcsolatban ez tiszteletlenség, meg mert segíthetne is hogy amíg te szépítkezés vagy edzel addig ő a gyerekkel van. Jól meg vagytok egyébként ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!