Az mit mond el rólam, hogy az elmúlt 5 évben 17600 órát játszottam videójátékokkal?
Én is home office-ban vagyok, de az nem azt jelenti hogy munka helyett játszhatok :D
Ugyanúgy el kell végezni a feladatokat mintha bent lennék az irodában.
Te egy napot nem dolgoztál még, csak növeszted a valagad anyu pénzén. Büszke lehetsz magadra, más úgysem az. De hé, fel a fejjel, ha az életben nem is, legalább a játékban elértél valamit (gondolom).
Nekem lakótársam volt több, mint 3 évig egy ilyen semmirekellő ember, szóval az ilyen létezése nem kamu. Papíron járt egyetemre, fizetősön volt és szétbukta az agyát. Szülők pumpolták pénzzel, gondolom nekik is elegük volt már belőle, hogy otthon egész nap játszik, ezért inkább kicsit több pénzért cserébe elküldték albiba, legalább nincs szem előtt és nem rontja a levegőt. Nem dolgozott soha az életében és 26 év körül volt.
Nem egy örömteli dolog, de léteznek ilyen emberek. Kimozdulni ebből a kőkemény függésből és megszokásból pedig baromi nehéz, nagy százaléknak soha nem is sikerül, akkor van esélye, ha egyébként vannak megfelelő szociális skilljei meg mellé nem hülye. Ez egy elég kis része, szóval a helyzetük reménytelen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!