Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Az mit mond el rólam, hogy az...

Az mit mond el rólam, hogy az elmúlt 5 évben 17600 órát játszottam videójátékokkal?

Figyelt kérdés

2021. okt. 16. 14:47
1 2 3 4 5
 21/43 anonim ***** válasza:
47%
Sose értettem "mamahotel" ja magyar pénzből huszonéves a "felnőtt" albérletezik az annyival jobb? Aztán meg azok fújják, hogy gyerek mellett nehéz, aki meg mamahotelezett az albérletezés helyett összerak egy saját lakást? Persze szar a család nyilván van ahol igen, de azért a többséget szerintem nem raknák utcára.
2021. okt. 16. 19:58
 22/43 anonim ***** válasza:
80%

Én is home office-ban vagyok, de az nem azt jelenti hogy munka helyett játszhatok :D

Ugyanúgy el kell végezni a feladatokat mintha bent lennék az irodában.

Te egy napot nem dolgoztál még, csak növeszted a valagad anyu pénzén. Büszke lehetsz magadra, más úgysem az. De hé, fel a fejjel, ha az életben nem is, legalább a játékban elértél valamit (gondolom).

2021. okt. 16. 20:00
 23/43 anonim ***** válasza:
73%
#22-es igazad van. home office-ban ugyan úgy dolgozni kell. és ez már nem is egézséges. de én else tudom hinni sztem csak menőzni akartál ha meg igaz: TAPS
2021. okt. 16. 20:29
 24/43 anonim ***** válasza:
39%
Pontozzatok le nyugodtan, ha nagyfijúk vagytok és albérleteztek, mert más oka nem lehet.
2021. okt. 17. 13:45
 25/43 anonim ***** válasza:
58%
24-es miről beszélsz?
2021. okt. 17. 14:20
 26/43 anonim ***** válasza:
100%

Nekem lakótársam volt több, mint 3 évig egy ilyen semmirekellő ember, szóval az ilyen létezése nem kamu. Papíron járt egyetemre, fizetősön volt és szétbukta az agyát. Szülők pumpolták pénzzel, gondolom nekik is elegük volt már belőle, hogy otthon egész nap játszik, ezért inkább kicsit több pénzért cserébe elküldték albiba, legalább nincs szem előtt és nem rontja a levegőt. Nem dolgozott soha az életében és 26 év körül volt.

Nem egy örömteli dolog, de léteznek ilyen emberek. Kimozdulni ebből a kőkemény függésből és megszokásból pedig baromi nehéz, nagy százaléknak soha nem is sikerül, akkor van esélye, ha egyébként vannak megfelelő szociális skilljei meg mellé nem hülye. Ez egy elég kis része, szóval a helyzetük reménytelen.

2021. okt. 18. 13:52
 27/43 A kérdező kommentje:
Látszik, hogy ti vagytok tudatlanok.
2021. okt. 18. 21:55
 28/43 anonim ***** válasza:
100%
aha azt te mondod nekünk úgy hogy egy életképtelen függő idióta vagy:)
2021. okt. 19. 08:10
 29/43 A kérdező kommentje:
Nembaj erről szolt a kérdés. :)
2021. okt. 19. 18:34
 30/43 anonim ***** válasza:
kedves kérdező te kezdted hogy tudatlanok voltunk és tértél el a tárgytól
2021. okt. 19. 18:47
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!