Az mit mond el rólam, hogy az elmúlt 5 évben 17600 órát játszottam videójátékokkal?
Az elmúlt 5 évben munkanélkülinek kellett lenned.
Iskola se fér ebbe bele.
Szóval egy igazi semmirekellő vagy.
kérdező, ez egyszerűen nem fér bele#9-nek van igaza, tudod iskolára tanulni is kell de nézzünk egy képzeletbeli napot:
felkelsz 7-kor, elmész dolgozni 8-tól 4-ig hazaérsz , ülsz a gép elé és 4-től hajnali kettőig játszol. úgy hogy holnap hétkor kelsz.
és ebbe még nem számoltam bele a vacsorát , a hazafelé vezető kocsiutat stb.
iskolával: felkelsz 7-kor, elmész iskolába, kettőig iskolában vagy hazaérsz tanulsz egy órát éjfélig kockulsz és elmész aludni utána, úgy hogy holnap hatkor kelsz (de egyébként ha iskolás vagy akkor gratulálok a szüleidnek)
a hétvégét ugyan nem számoltam bele de ha egész hétvégén kockulsz ami talán nem igaz akkor sem jön ki ennyi amit írtál. te vagy bekamuztad nekünk ez hogy valamiért menőnek tűnj vagy csak tényleg egy dagadt zsíros hajú munkanélküli vagy aki az anyukájától kapja a pénzt avagy egy életképtelen idióta
Lehet kamu, lehet munkanelkuli mamahoteles.
Es lehet hogy igaza van.
Nekem ez siman meglehet, es melo mellett.
24/72 programom volt 12 even at. Ez 8-9 munkanap havonta. A 24-bol 6-10 alvas volt.
Utazas fél-fél ora.
Sajat ház, semkihez sem kellett igazodni.
Maradt majdnem 3 napom ahol napi 16 órát ment a gepem. Es em vagyok az afk/bot tipus.
Aki unatkozik es jo matekbol kiszamolhatja hogy hany ora evente.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!