Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogyan bírtátok ki az elmúlt...

Hogyan bírtátok ki az elmúlt hónapokat teraszozás nélkül?

Figyelt kérdés
Az élet nem is élet, ha nem lehet kiülni egy vendéglátóhely teraszára. Nem is tudom, hogyan élhetnék teraszok nélkül. Akkor már inkább a halál, csak kiülhessek egy teraszra!
2021. ápr. 26. 12:27
 1/10 anonim ***** válasza:
72%
:D :D
2021. ápr. 26. 12:28
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Most, hogy mondod, tényleg, nem is értem, hogy ltéezhettem eddig anélkül, hogy teraszokra izgulhattam volna? Az élet alfája és omegája teraszra ülni!
2021. ápr. 26. 12:28
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Kiültem a saját teraszomra.
2021. ápr. 26. 12:35
 4/10 anonim ***** válasza:
79%
40 millióba fájt, hogy legyen saját teraszom. Oda akkor ülök ki, amikor akarok és a tömegnyomort se kell elviselni.
2021. ápr. 26. 12:39
 5/10 Sunshinedoll ***** válasza:
73%
Nekem még saját erkélyem meg teraszom sincs, gondolhatod....
2021. ápr. 26. 12:46
 6/10 anonim ***** válasza:
67%
Nagyon orulok, hogy kinyitottak a teraszok ... mert sokkal kevesebben voltak a budai hegyekben, vegre volt egy kis nyugalom :)
2021. ápr. 26. 12:48
 7/10 anonim ***** válasza:
82%
Én az gondolom rólad kérdező, hogy egy provokátor vagy, mert úgy próbálod meg beállítani, hogy egy életfeltételről kellett számos embernek lemondania t ideig. Nem így volt. Sok embernek áldás volt, hogy nem kellett feleslegesen fárasztóbbnál fárasztóbb embereket kerülgetnie tömegesen. A teraszon fetrengés nem életfeltétel.
2021. ápr. 26. 14:03
 8/10 anonim ***** válasza:
77%
Én csak arra vágyom, hogy a saját teraszomra jöhessenek végre a barátaim. Nem Mo-n élek, itt még erre nincs lehetőség.
2021. ápr. 26. 14:12
 9/10 A kérdező kommentje:
14:55, Hát igen, igazad van. Ami nekem hiányzik. Például az opera. Bár az a felújítás miatt egy ideje nincs, csak Erkelben. Vagy egy koncert, komoly- de akár könnyűzenei is. Vagy mozi, minőségi filmmel, nem olyannal, mint amit 14:37 és fajtája szeret, tehát nem Halálos iramban meg Transformers filmek. Egy igazi, Á la carte étterem. Nem gyorsétterem, bisztró, vagy kocsma. De még akár egy sportesemény is. A kocsma? Na, az nem nagyon hiányzik. De az ilyenek, mint ez a 14:37, ezt fel sem tudják fogni...
2021. ápr. 26. 15:10
 10/10 anonim ***** válasza:
Milyen jó, hogy haveromnál van terasz :o
2021. nov. 24. 11:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!