Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Aki a helyhiány miatt ellenzi...

Aki a helyhiány miatt ellenzi a gendersemleges mosdót a férfi női mellett, az miért nem inkább azt pártolja, hogy csak koedukált mosdó legyen?

Figyelt kérdés
Sokszor hallottam a gendersemleges mosdók ellen olyan érvet, hogy felesleges helypazarlás lenne olyan mosdót is fenntartani nyilvános helyeken a férfi női mellett. Viszont ha csak a praktikussági szempontokat nézzük akkor az a leghatékonyabb, ha csak koedukált(ami technikailag gendersemleges) wc van.
2021. okt. 9. 15:29
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
79%

Felőlem a nők bejöhetnek a férfiba, ha szeretnének, vezérelje őket bármilyen elmebaj is.

Fordítva nem tudom. Arról nyilatkozzanak a nők.

2021. okt. 9. 15:48
 2/24 anonim ***** válasza:
94%

Ahol eleve csak egyetlen fülke van van (pl. orvosi rendelőben a beteg wc, vagy kisebb vendéglátóipari egységben), azt nyilván nemtől függetlenül mindenki használja, ezzel nincs gond.

De a nagyobb helyeken - benzinkutaton, bevásárlóközpontokban stb. én (nőként) nem érezném magam biztonságban egy nagy koedukált mosdóban.

2021. okt. 9. 15:51
 3/24 anonim ***** válasza:
100%

A helyhiány a legkisebb probléma az ilyesmivel. Képzeld el hogy a kislányod oda kénytelen menni WC-re ahova felnőtt férfiak is járnak.

Ennek a baromságnak is legyen már határa. Miért nekünk kellene alkalmazkodni a 0,001%-hoz (ha vannak annyian) csak mert NEKIK van egy személyes identitásproblémájuk? És ezt gyűlölettől mentesen írom, kívánva nekik a legjobbakat (pl. VALÓDI megoldást, a problémájuk társadalom általi normalizálása helyett).

2021. okt. 9. 16:09
 4/24 anonim ***** válasza:
13%

Én világ életemben nem értettem, és nem is fogom megérteni, hogy miért nem koedukált wc-k vannak. Mi az, hogy valaki felnőtt(!!!) nőként nem érezné biztonságban magát egy budiban? :D:D:D Eszem megáll, ez az év vicce. Az ilyen ember ne menjen a bejárati ajtón túlra. Még egy kislány is nyugodtan pisilhet ott, ahol felnőtt férfiak, mégis mi baja lehetne tőle?

Hetero férfiként ez a véleményem, ennek semmi köze az LMBT-hez.

2021. okt. 9. 16:28
 5/24 anonim ***** válasza:
100%

4es: irigyellek, ha szerinted tényleg elképzelhetetlen, hogy egy közös wcben egy pedofil pasas meglóbálja a nemi szervét egy gyerek előtt. Vagy befényképezzen.

Sajnos a világ nem ilyen biztonságos hely, még nálunk se.

2021. okt. 9. 17:21
 6/24 anonim ***** válasza:
66%

#4:

Mondjuk azért te vadbarom, mert sajnos vannak betegagyú férfiak, azért. Veled az élen, hogy ilyenen képtelen vagy elgondolkodni.

2021. okt. 9. 17:32
 7/24 anonim ***** válasza:
100%
4, remélem, csak tetteted ezt az értetlenséget és a tahó stílust.
2021. okt. 9. 17:35
 8/24 anonim ***** válasza:
98%
Általános iskolás koromban jártam olyan uszodába, ahol koedukált öltözők voltak. Ott a sok perverz idióta kedvelt elfoglaltsága volt, hogy az öltözőfülkéknek a deszkái közé lyukakat fúrjanak. Mindig ezeket lyukakat kellett tömködnöm be papírzsepivel, rágóval, mielőtt átöltöztem, mert tele volt kukkolókkal az egész tetves kóceráj. Egyszer rajta is kaptam egyet (bele is fújtam a szemébe :) ) SEHOL máshol, ahol volt külön női öltöző, nem találkoztam ilyen kukkoló lyukakkal. Na ezért nem akarok koedukált mosdót.
2021. okt. 9. 17:42
 9/24 anonim ***** válasza:
16%
4es vagyok. Kisfiúkra nem lóbálhatják a pedofilok? Akkor miért nincs külön gyerek wc? Miért súlyosabb, ha kislányokra lóbálják? Egyébként velem soha az életben nem történt ilyen, egy a millióhoz az esélye. Autóba se üljetek, nehogy baleset legyen. Ha velem megtörténne, továbbmennék, nem más farkával foglalkozom.
2021. okt. 9. 17:57
 10/24 anonim ***** válasza:
30%

Nekem mindegy, de ha az lesz a koedukált wc vége, hogy befotóznak alám meg fölém a kanos kanok, valakinek le fogom rúgni a veséjét, miután megerőszakolom a felmosóromgy nyelével.

Egyébként meg a helyhiány hülyeség. It-sként egyedül használom a női mosdót. Én élvezem, sok értelme viszont nincs.

Mondjuk nem teljesen értem, miért kell ekkora hisztit csapni arra, hogy hova menjen valaki szarni. Cukorbeteg vagyok és még arra sincsenek tekintettel, hogy egy magamfajta haldoklónak megfelelő menüt biztosítsanak a legtöbb helyen. Erre jön pár hisztis pitsa és elkezd harcolno a harmadik wc-ért, mintha beteg lenne attól, hogy a kettő közül valamelyiket használja.

Abban vagyok benne, hogy átírjuk pöcsös meg nempöcsös mosdóra a férfit és nőit. Gondolom ha valakinek nincsenek golyói, akkor kevésbé indul rá egy wcző nőre.

2021. okt. 9. 18:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!