Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ha nem ártok az ellenségeimnek...

Ha nem ártok az ellenségeimnek, akkor az gyengeségre vagy erőre utal?

Figyelt kérdés
A szóbeli sorrend ne befolyásolja a döntéseteket. Erő vagy gyengeség. Gyengeség vagy erő?

2021. okt. 9. 13:13
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
8. Azt is megértem, de mikor az ember már öngyilkos lenne, már ilyen súlyos lelkiállapotban van, és bizonyítani is tudnám, nagyon jól esne ha kapna vagy hat év börtönt, súlyos lelki sértés miatt. Ha hatalmon lennék, elegendő bizonyítékok keretein belül, én bizony elrendelnék egy ilyen törvényt. Amit ő csinált, és csinál, az már az egész létezésemet sérti, és megkérdőjelezi -szó szerint is kijelentette hogy miért nem ölöm meg magam. Tényleg nagyon kár, hogy nincs erre törvény, mert nem én vagyok az egyedüli, akivel megtörténik. Ki tudja hanyan menekültek már öngyilkosságba, csak azért, mert ez megendedett. Biztosan nagyon sokan. Egy okos nő azt mondta nekem, hogy mikor valakit lebolondoznak, akkor az áldozatnak az agya, azt ütésnek értelmezi. És ez nem vicc. Gyerek korom óta, nekem tönkre ment például az idegrendszerem. Rezegnek a lábaim. Ja, és meg is félemlített, azt mondta a bazi nagy darab ember, hogy agyonrugdos, ha nem szolgáltatom ki magamat az ő mocskolódásainak. Szóval ez már kimeríti a lelki terrorizálás fogalmát. Én direkt nem mentem férjhez, hogy nyugodtan élhessek, erre jött ez a gecc bátyám, és.. Már tizenévesként megkinzott állatokat, volt egy kutya, ő maga mesélte tegnap hogy a fejébe lövöldözött nem tudom mivel, aztán mivel nem döglött meg, be dobta a folyóba. Egy másik kutyát átszúrt vasrúddal, és ott kinlódott három napig. Ő gonosznak vallja magát, azt hittem hogy csak azért, mert igy védekezik, de már nincs semmi kétségem. Valóban olyan gonosz, mint ahogy vallja.
2021. okt. 9. 20:58
 12/18 anonim ***** válasza:

Nézd, a rágalmazás, becsületsértés, fenyegetés most is jogi kategória,

Mást meg úgy sem tudsz rábizonyítani.

A báttyád tettei meg állatkínzásnak minősülnek aminmegint bűntetőjogi kategória.

2021. okt. 9. 21:28
 13/18 anonim ***** válasza:

Nekem itt úgy tűnik nagyon nem vagy tisztában a jogaiddal, és hogy hogy vétettek a jogaid ellen.

Te a gyámoltalan őzike archetipusnak tűnsz.

De ez nem jó, az önmagad megvédésének elmulasztásával kiszolgálod magas, és te is ártasz magadnak.

Ne kövess el bűnt magad ellen, tanuld meg a jogaidat, és hogy hogyan védheted meg azokat a jogokat.

2021. okt. 9. 21:33
 14/18 anonim ***** válasza:
Kinek? Nekem arra utal, hogy bölcsebb vagy, mintsem hogy további kárt okozz magadnak.
2021. okt. 10. 11:29
 15/18 A kérdező kommentje:
Igen, ha bármit tennék, csak rosszabb lenne. Ebben biztos vagyok. El kell fogadnom hogy egy pszichopata. Csak már hányigerem van tőle, hogy lehülyéz, meg lebolondoz.
2021. okt. 10. 19:58
 16/18 anonim ***** válasza:
Ez gyengeség, simán feljelenthetnéd, ha eszed lenne még bizonyítékod is lenne ellene. Ez nem beletörődés, hanem gyávaság.
2021. okt. 10. 20:55
 17/18 A kérdező kommentje:
16. Igazad van. Ez gyávaság.
2021. okt. 10. 22:40
 18/18 anonim ***** válasza:
Mi lett veled azóta, kérdező?
ápr. 12. 14:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!