Az ellenségeim most mennyire örülhetnek hogy tönkrementem?
Kicsit sem.
Pl.: Még gimnáziumból volt egy barátom akivel kicsit összevesztünk és megutaláltuk egymást.
Mindig is versenyeztünk. Mindig jobbak akartuk lenni a másiknál. Ugyan az a lány tetszett nekünk. Volt hogy a barátnőmre hajtott.
Egy időben baràtok voltunk, de nagyon nem kedveltük egymást.
Nem rég egy öngyilkossági kisérletben leamputálták a lábait és valamennyire le is bénult ha jól tudom.
Végül én nyertem ezzel minden téren, de picit sem voltam boldog amikor megtudtam. Igazából 1 napi a fejemben volt hogy milyen szomorú, de utána elfelejtettem és tovább éltem az életem.
Mások életének teljes összeomlása normális embernek nem okoz örömet. Meg mindenki el van foglalva a saját életével. A legtöbb esetbe akárhogy is érzed az emberek nem beszélnek ki téged vagy röhögik ki a sorsod, mert szimplán nem érdekli őket.
Mindenkinek meg van a saját problémája.
Szóval nem hiszem hogy örülnek vagy ha igen is pár mosoly és kb 10 perc beszélgetésnél többet nem hiszem hogy ráfordítottak volna a dologra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!