Miért növekszik ilyen drasztikusan az átlag magasság?
Azért nem irígylem őket. Tele lesznek szív és érrendszeri valamint ízületi panasszal. Az emberi test nem 190 cm-revan kitalálva.
Egyébként azért, mert zabálják a rengeteg táplálékkiegészítőt...
Pozitív szekuláris trend a jelenség neve.
Minden emberöltővel egyre magasabbak, nagyobbak, szexuálisan egyre fiatalabban lesznek aktívak a kamaszok. (Pl. 1950-1990 kb 14-16 évesen kezdtek vérezni a lányok, napjainkban már 9-12 éves kor között megtörténik az ekso menstruáció). A fiúk is már 13 évesen magasabbak mint az apjuk.
#4: A testmagasságnak semmi köze nincs ahhoz, hogy biológiailag ki milyen korán érik. Nekem 8 évesen már volt mellem, 10 évesen pedig már megjött, holott tényleg nagyon alacsony vagyok.
Egyébként anno az összes magas lány, aki a környezetemben volt, sokkal később, 13-15 évesen kezdett el menstruálni. A magas emberek többsége genetikailag későn érő típus.
Egyébként egyre több gyerek nő fel anyatej helyett mindenféle tápszereken, amiben olyan hormonok vannak, amik ezt nagyban befolyásolják, és ezt a tulajdonságot az utódainak is átadják.
Te még sosem találkoztál ezzel a jelenséggel, amikor középkorú férfiakkal azzal az idióta szöveggel jönnek, hogy "bezzeg az én időm"???
60-70-80-as évek fiatalsága milyen volt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!