Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért növekszik a rasszizmus?

Miért növekszik a rasszizmus?

Figyelt kérdés
2016. dec. 30. 03:07
1 2
 1/17 ismLACI válasza:
25%
Magyarországon nincs rasszizmus, de igény volna rá... :-)
2016. dec. 30. 04:40
 2/17 anonim ***** válasza:
59%
Az első nem Magyarországon él. Sajnos növekszik a rasszizmus. Köszönhető a médiában megjelenő gyűlölet keltésnek, melyre sokan vevők.
2016. dec. 30. 06:51
 3/17 anonim ***** válasza:
44%

Egyszerű emberek megoldása a problémára, az általánosítás...miért jó ez? Mert nem kell belegondolni semmi sem. Na ezért.

Egy ország, meg egy ember önmagát írja le, a rasszista gondolkodásával.

2016. dec. 30. 08:28
 4/17 anonim ***** válasza:
*semmibe sem
2016. dec. 30. 08:29
 5/17 anonim ***** válasza:
31%
Valószínű az egyik oka az emberekben felgyülemlett idegesség és rosszindulat amit a mai magyarországon nem nehéz összeszedni, mikor kevés pénzért dolgozol, a boltba csúnyán néznek rád. Szóval...így vezetik le gyűlölettel a gondjaik...
2016. dec. 30. 08:49
 6/17 anonim ***** válasza:
43%

A rasszizmus csak egészséges életösztön amivel védi magát az ember ősidők óta. A "liberális" ősember pillanat alatt meghalt volna ,mert úgy gondolkodik hogy ja hát igaz hogy egy leopárd megette a szomszédom, meg egy másik leopárd lerágta az asszony karját, de nekem nincsenek előítéleteim én odamegyek megsimogatni ezt a harmadikat ,mert ez mégis csak más egyén ,adjuk meg neki a lehetőséget bizonyítani :D

Szóval az előítélet avagy rasszizmus soha nem véletlenszerű dolog nem alakul ki csak úgy mindig van alapja.Pozitív előítélet is bőven akad pl japán szorgalmas ,német precíz stb. Az embereknek egy életük van ,nem érnek rá játszadozni a tűzzel hátha 100adjára nem éget.

2016. dec. 30. 09:02
 7/17 anonim ***** válasza:
57%

# 6

Már ne haragudj de ez hatalmas baromság.. Ma már fejlett civilizációban élünk, nem lehet mindent az ősemberre fogni. Én pl nem szoktam nőstényeket hágni bármikor rámjön, vissza tudom tartani a pisilést amíg oda nem érek a vécére, és tudom hogy nem kell rettegni egy fekete embertől a munkahelyemen vagy az utcán mert nem fog megenni.

2016. dec. 30. 09:32
 8/17 anonim ***** válasza:
35%

Kamu a "fejlett" civilizáció! Csak egy vékony réteg az emberen és azonnal lehull bármilyen vészhelyzetnél ,hiába nyomkodnak okostelefont attól még vadmajmok.

Hiszen az egész civilizáció csak pár generációs,nemrég még máglyán égettük azt aki csúnyán nézett,de a világ nagy részén mai napig nincs békés civilizáció. Akik ellen a rasszizmus szól, azok meg nincsenek is civilizálva,hanem nyíltan vad ősemberek.

Mellesleg nálunk nem a néger a probléma ,soha nem is volt az.A néger idehaza csak egy érdekesség-kuriózum és mivel kevesen vannak semmi baj nincs is velük.

2016. dec. 30. 09:57
 9/17 anonim ***** válasza:
61%

# 8

A feketéket példaként hoztam fel, be lehet illeszteni amit akarsz.

A leopárdos hasonlatod ott bukik meg hogy itt emberről és emberről van szó, nem két külön fajról. Soha nem volt reális veszély hogy ez vagy az a rassz tagjai megegyék a másikat. Ha valaki utálja mondjuk a cigányokat mert sok segélyt vesznek fel az megint civilizációs probléma, nem evolúciós. De ugyan ez a helyzet a muszlimokkal. A legtöbb embernek fogalma sincs a dolgokról, az m1 híradóból leszűrik hogy arab=muszlim=migráns=terrorista, nem tud különbséget tenni közöttük, ezért összesz..rja magát ha a belvárosban valaki arabul szólal meg. Ez megint baromira nem evolúciós dolog, hanem az utóbbi évek eseményei alakították így.

2016. dec. 30. 10:03
 10/17 anonim ***** válasza:
24%

Nem eszik meg jó esetben, csak legyilkol és felrobbant,csak úgy passzióból. Tényleg sokkal jobb.

Mindenki maradjon a saját fajtájánál ,kultúrájánál, az a legjobb mindenkinek. Ha te odamész szíriába pl zsidónak öltözve ,akkor leölnek. Ha odamész a néger gettóba fehérként jaszkarizni,leölnek.Ez a kultúra szintjük.

Ha ők idejönnek életben maradnak pátyolgatja a sok hippi őket ,és azonnal levágják hogy ez egy gyenge erőtlen fajta ,el lehet és el is kell őket nyomni. Ennyire egyszerű a gondolkodásuk. A gaz mindig erősebben tör utat magának a kultúrnövénynél.

2016. dec. 30. 10:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!