Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mennyivel növekszik meg az...

Mennyivel növekszik meg az erőd ha ideges vagy?

Figyelt kérdés
nagyon kíváncsi lennék arra ha nem vagyok ideges akkor tegyük fel 15 kg bírok megemelni ha ideges vagyok vajon a duplája lesz??
2016. ápr. 4. 15:49
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Az erőd nem növekszik, csak a hajlandóságod, meg a sérülések kockázata.
2016. ápr. 4. 15:58
 2/5 anonim ***** válasza:

"Az erőd nem növekszik, csak a hajlandóságod, meg a sérülések kockázata."

Az adrenalin növekedés miatt megnövekszik a fizikai ereje egy rövid időre.

2016. ápr. 4. 16:02
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

ITS OVER 9000!!!!!

Viccet félre téve, ha ideges vagyok, beszőkül a hajam, kék lesz a szemem és sárga aurám lesz. Ja meg mindig rám támad valami köcsög, agyon szteroidozott állat. Mindig csak annyit mond hogy "Kakarotto" de nemtom mit akar ezzel...

2016. ápr. 4. 16:03
 4/5 anonim ***** válasza:
Ha ideges vagy,hihetetlen erőt érzel magadban,de hidd el sokkal többre mész ha meditálsz és összpontosítod az erőd és így akár 70-80kilót is megemelsz,vagy többet!
2016. ápr. 4. 16:49
 5/5 anonim ***** válasza:
Ha ideges vagyok, úgy érzem h bárkit szét tudnék verni, ilyenkor azt hiszem magamról h Tyson vagyok. :D
2016. ápr. 4. 21:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!