A gyerekek igénye a szappanoperákra miért növekszik? A gyerekcsaotrnákon miért adnak egyre több ilyet?
Régebben 100%-ig csak rajzfilmek mentek a gyerek csatornákon...
Aztán 2006-tól jöttek az ilyen gyerekeknek való, elég gagyi szitkomok, mint a Hannah Montana, vagy Icarly, vagy Victorious...
Ezek még valamennyire el is mentek, bár már ezek is bosszantóak voltak kicsit.
De ez a Violetta vagy Soy Luna... Mindent visz.
Felháboritó.
Hát nem kérdezték meg Őket konkrétan, de gondolom mérik a nézettséget, illetve a termékek eladását.
A rajzfilmek sem mind gyerekesek...
Sőt.
Én gyerekként szívesen neztem a Nickelodeon és CN elmebeteg rajzfilm sorozatait, pl. Macseb, Bátor a gyáva kutya, Rocko, stb.
Ezek sokkal kreatívabbak voltak, így kevésbé ölték az agysejteket.
De dialógusok és történet vezetés szempotjából sem nézték le annyira a célközönséget mint a mai műsorok.
A CN-en valamennyire még meg van a helyes irány pl. a kőzelmúltból ott van az Adventure Time ami jó volt.
De az ilyen Violettákban meg Soy Lunákban egyrészt így szándékosan sznobkodnak, másrészt pedig negatívak még a főszereplők is akikkel szimpatizálni kell.
Rossz példát mutatnak szerintem nagyon...
Hagyd a régenmindenjobbvót' dolgot. Én is bírom a Bátort, ismerem a Macsebet, de azért valljuk be, azok is elég agyzsibbasztóak voltak. A Hannah Montana, Icarly és Victorious teljesen rendben volt.
Az élőszereplős sorozatok egy része eladhatóbb, mert lehet rájuk brandet szervezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!