Milyen a tekintetem, milyen embernek gondoltok így első benyomásra? (Kép)
Figyelt kérdés
Csak a szemeimet fotóztam le. +1 kérdés: szerintetek melyik képen mosolygok?
1.
2.
2021. okt. 6. 15:39
12/28 anonim válasza:
nekem nem vagy szimpi,ha a szemeidbol kene megiteljelek akkor egy 35 eves perverz ficko vagy aki lanyokat rabol :)
13/28 anonim válasza:
Szerintem meg egy tök helyes fickó lehetsz. Az első képen mosolyogsz.
Szép a szemed.
14/28 anonim válasza:
#7 Semmiképpen sem alsó kameraállásból. Szemből.
15/28 A kérdező kommentje:
14# Szemből van.
Ami az életkoromat illeti, kissé sokat mondtatatok. Ja, és a nemem sem stimmel. :)
Azt megtudhatnám, hogy milyen vonásom alapján jutott eszetekbe ez a tipp?
2021. okt. 6. 22:20
16/28 A kérdező kommentje:
Látom sikerült elgépelnem... Azt hiszem ideje aludni menni. :)
2021. okt. 6. 22:21
18/28 A kérdező kommentje:
17# Igen. Mi tévesztett meg? Mondjuk tudom, hogy furcsa ha az ember lánya nem sminkeli magát, de igen, a nők sem korommal és színezékkel az arcukon jönnek a világra. :D
2021. okt. 6. 22:31
19/28 anonim válasza:
Uhhh, én is azt hittem férfi vagy.
20/28 anonim válasza:
hat eleg ferfiasra sikerult a kep,nem a sminkkel van a baj hanem a szoggel.nem ertem amugy miert pont igy fenykepzted le a szemed,nem is elonyos es egy "normalis" no sem igy fotozna le.ez ilyen tipikus buta ferfi vagyok es az elso lehetseges szogbol ahogy lehet csinalok egy kepet mert jol van az ugy es kit erdekel.ezert is gondolta mindenki hogy ferfi vagy:) de amugy a kerdesedre valaszolva igy hogy megtudtam hogy no vagy mar inkabb egy gyarban dolgozo mindenrol panaszkodo kicsit regimodi csaladanyat latok benned
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!