Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ugye milyen szánalmas - és...

Ugye milyen szánalmas - és elkeserítő, hogy ennyien függnek a közösségi oldalaktól, és most kiborultak, mert nem működnek a közösségi oldalak?

Figyelt kérdés

Én is napi rendszerességgel görgetem a Facebookot meg az Instagramot, de mégsem ebből áll csak az életem...

Durva, hogy mennyi ember szabályosan kiborult, mert nem tudja használni a közösségi oldalakat...

Basszus, ennyire droidok az emberek...?! Én sem örülök neki, hogy összeomlottak a közösségi oldalak, de nem csak ebből áll az életem! Nem az Instagramon meg a Facebookon élem az életem!

Emberek! Térjetek már észhez! Ez való világ! Személyesen beszélgessetek vagy telefonon!

De, lehet könyvet is olvasni - vagy tévét nézni!

Bele sem merek gondolni, mi lenne az emberiséggel, ha a tévéadás omlana össze!

Vagy, ha az internet! Akkor kitörne a harmadik világháború, az biztos!😂

Bezzeg, ha a National Geographic - vagy a Viasat History adása omlana össze, nem lenne ilyen tömeghisztéria...😂

2021. okt. 4. 22:59
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
75%
Mondjuk én épp dolgozok 24 órában, és a párommal messengeren szoktam tartani a kapcsolatot ilyenkor, nekem picit szarul esik, hogy elérhetetlen, pedig nem ott élem az életem.
2021. okt. 4. 23:14
 12/25 anonim ***** válasza:
100%
Igaz, de gázak ezek a social media fuggok, bezzeg a gyakorisok, azok az igazi emberek!!
2021. okt. 4. 23:15
 13/25 anonim ***** válasza:
100%
Aha, neked nem ebből áll az életed. Éppen ezért ha a facebook nem működik, akkor irány a gyakori!
2021. okt. 4. 23:21
 14/25 anonim ***** válasza:
93%

[link]

Élő adás Zuckebergtől

2021. okt. 4. 23:24
 15/25 anonim ***** válasza:
100%

Legalább most így annál kevesebb dolgokon kell idegeskedni.

De komolyan, alig van olyan nap a közösségi oldalakon, amikor az ember ne idegesítené fel magát valamin.

2021. okt. 4. 23:28
 16/25 anonim ***** válasza:
100%
Bojler eladó.
2021. okt. 4. 23:29
 17/25 anonim ***** válasza:
100%
A facebook már működik.
2021. okt. 4. 23:55
 18/25 anonim ***** válasza:
85%
Legalább annyira, mint aki meg velük foglalkozik annyira, hogy még külön kérdést is szentel a témának.
2021. okt. 4. 23:55
 19/25 anonim ***** válasza:
100%
Megint van faceboooook
2021. okt. 4. 23:59
 20/25 anonim ***** válasza:
100%
Na ez remek akkor szép álmokat
2021. okt. 5. 00:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!