A csővesek ha nem vágják a lábujjkörmüket hogy fér bele a cipőbe? Betétet hogy szereznek? Gyógyszerrevaló?
Figyelt kérdés
2021. okt. 1. 12:45
11/33 anonim válasza:
Vannak még adományozók is pl. gyógyszergyárak.
12/33 anonim válasza:
Körmeid egy másik körmöddel is le tudod szedni, az utolsót meg lerágod. Èn legtöbbször így szoktam, bár nem vagyok csöves. Mire megkeresnèm a körömcsipeszt règ leszedtem őket. Ès mèg bele sem szokott szakadni.
13/33 anonim válasza:
Kérdező fel a fejjel, te is el leszel látva:))
15/33 anonim válasza:
Itt van megint a látens csöves. Miért nem tiltják innen ki?
17/33 anonim válasza:
Kirázott a hideg a "körömvágási" technikádtól:)
18/33 anonim válasza:
Letörik a körmük, vagy lerágják, lepiszkálják, a menszeszük meg általában már nincs, annyira rossz az egészségük. Gyógyszerre meg általában meg már nem is költenek, az a legkevesebb nekik, csak pia legyen.
19/33 anonim válasza:
Most minden rosszindulatot fèlretève kèrdezem, mièrt olyan fontos nikik a pia? Mièrt fontosabb akár az èteltől is? Nemegyszer szólítottak már le hogy èhesek ès mikor megkèrdeztük hogy pèksütemènyt, felvágottat vagy mit kèrnènek, veszünk neki. Eddig egynek sem kellett a kaja.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!