Tehetek-e panaszt azért, mert az egyik kollégám pszichopatának nevezett?
Sztori röviden: az egyik beosztottam próbaidőn van és feltűnt, hogy gyanúsan sokat lóg egy másik csapattal, miközben a mi munkáink gyakorlatilag nem haladnak. Mivel teljesen más területről jött, ezért előirányoztam neki, hogy szakmailag készüljön fel, ebből semmi nem valósult meg.
Ezt jeleztem neki, majd látványosan elviharzott a másik csapat feletteséhez és nekiállt sírni, hogy én gonosz vagyok és nem bánok vele jól. A felettes ezt követően azzal hívott fel hogy egy degenerált állat pszichopata vagyok, aki elüldözi az embereket és javasolni fogja a kirúgásomat. Nem először sértegetett már a kolléga, de ez túlment mindenen. Sajnos telefonon történt az eset, így nincs bizonyítékom, de szerintem semmi szabályellenes dolgot nem követtem el és most rosszul érzem magam mégis. Szerintetek tegyek panaszt ennek ellenére? Van értelme?
És ezért sírt?
"azzal hívott fel hogy egy degenerált állat pszichopata vagyok, aki elüldözi az embereket"
Ezekszerint nem ez az első eset hogy emberek miattad akarnak elmenni
Ő nem akar elmenni, és én se azt mondtam neki hogy menjen el a cégtől. A másik csapat sokkal jobb lenne neki, mivel ott már volt egyszer és mindent ismer. A főnököm kb. azért rakta ide, mert akkor ott nem volt hely.
Én azt nem értem egyedül (illetve de), hogy miért a másik csapathoz rohangál segíteni, amikor ők kb 15-en vannak, miközben az én csapatom új és kevesen vagyunk, mindenki munkájára szükség van.
A lényeg, hogy ki leszel rúgva, mert "egy degenerált állat pszichopata vagy"!
Mivel ezt egy főnök mondta, nyilván ki is rúgat, mivel ez már a sokadik eseted!
Jobb ha elmész magadtól.
#14, akkor így jártam. Egy olyan munkahely, ahol mások ilyen szintű sértegetése belefér és természetes, az nem jó hely. Ha velem megcsinálják, akkor nyilván mással is megfogják, csak idő kérdése.
Ennek ellenére úgy döntöttem, hovy panaszt fogok tenni, akár kirúgnak, akár nem. Nem a közèpkorban vagyunk, hanem elvileg érteomiségiek dolgoznak itt. Lehet, hogy én is hibáztam, de nem sértegettem soha senkit és nem játszom istent, ahogy azt az említett főnök is teszi.
Szard már le, ennél különbeket is fognak mondani az életben. Mond, hogy nem vagy az, meg meséld el a főnöknek mekkora baromság ez.
Aztán igyál meg pár sört munka után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!