Szerintetek mennyire van az helyén, hogy már egy pennys reklám is tele van az lmbtq ideologiával?
2021. szept. 30. 12:34
41/46 anonim válasza:
41es csak nem te tácolsz a videón 10:10 https://www.youtube.com/watch?v=Tqq_RIJdfFM
42/46 anonim válasza:
Szóval, akkor már nem is akarod?! Ezért kár volt kérdezni, meg privátban leírni, hogy mégis mit szeretnél egy másik pasitól!!!
43/46 anonim válasza:
Nincs rendben, már mindenhol a csapból is ez folyik. Bezzeg az éhezés, meg az állatvédelem nem ennyire fontos, az gáz. De tök mindegy, manapság az a jó, ha valaki minél hülyébb.
44/46 anonim válasza:
Megnéztem, az én csapomból nem ez folyik, hanem víz.
45/46 anonim válasza:
Attól függ hogy van benne.Ez reklám nekem konkrét ilyesztő volt vagy legalábbis elég szürreális.
46/46 anonim válasza:
Maga az, hogy ki melyik nem iránt vonzódik, abszolút nem érdekel, ez egy természetes dolog.
A transzneműségről az a véleményem, hogy egy társadalmi probléma. Az ilyen egyének nem tudnak a saját nemükben kibontakozni, nem tudják megélni a férfi/női szerepeket, mert - szerintem - a környezetük akadályozza őket ebben. Ez mellett lehetnek hormonális problémáik is.
Ennél már nagyobb gond, hogy egy herélt férfit beengednek az Olimpiára a nők közé, ahol jó eséllyel végig tudja verni az egész mezőnyt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!