Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szerintetek mennyire van az...

Szerintetek mennyire van az helyén, hogy már egy pennys reklám is tele van az lmbtq ideologiával?

Figyelt kérdés
[link]

2021. szept. 30. 12:34
1 2 3 4 5
 11/46 A kérdező kommentje:
10/ Mondjuk mert emlékeztem rá hogy van egy ilyen? 🤷‍♂️ És ha megkérdezem erről a véleményeteket akkor most mi van? Bár a magadfajta szivárványos liba még mindig azt hangoztatja hogy nincs is lmbtq propaganda.. nincs dehogy.. :)
2021. szept. 30. 13:15
 12/46 Fero89 ***** válasza:
58%
Valamiért még mindíg kevésbé irritál mint Kasszás Erzsi, vagy Icuka
2021. szept. 30. 13:15
 13/46 anonim ***** válasza:
38%
Biszexként gondolom hogy túltolták nagyon a lobby-t. Én nen akarom hogy más legyek mint az "átlagos". Ezért nem is viselkedek másképp.
2021. szept. 30. 13:16
 14/46 anonim ***** válasza:
71%
12.Ja amúgy
2021. szept. 30. 13:18
 15/46 anonim ***** válasza:
68%

#2 [kérdező]

A libbantnak mindegy, a hibbantnak szúrja szemét.

.

Mennyi időt szántál arra, hogy reklámot keress ki a Youtube-on?

2021. szept. 30. 13:21
 16/46 anonim ***** válasza:
59%

Igen, szerintem nincs propaganda.

Szivárványos liba

2021. szept. 30. 13:24
 17/46 anonim ***** válasza:
26%
Magyarországon még szerencsére nincs ez az agymenés. Nagyon is van alapja ennek a gyermekvédelmi törvénynek!
2021. szept. 30. 13:29
 18/46 anonim ***** válasza:
80%

Ez egy termékbemutató reklám az új trendek szerint dalolászva előadva.

A zene és a dallam kifejezetten kellemes, jók a táncmozdulatok. A ruhákból pár nekem nem tetszik, én nem olyat választottam volna és az elején túltolja a gesztikulálást az úrhölgy, de pl. egy Always vagy más virnyákolós bugyuta reklámnál sokkal kellemesebb! Vidám, színes, informatív. A szöveget nem értem, de én ettől nem lettem most kevésbé hetero, hogy nem nő adta elő! Ha ez a saját hangja, akkor büszke lehet rá! Maga az alaptörténet furcsa, de mivel mostanában a Pennyben zene szól, bulizósra akarják venni a vásárlást, így illik a képbe!

Egy reklám mindig akkor jó, ha aktuális, emlékezetes, vásárlásra csábít. Na erre fognak emlékezni! :D

2021. szept. 30. 13:41
 19/46 anonim ***** válasza:
45%
Nem a melegséggel van a baj, de miért kell prostivá sminkelt pasikat nyomni reklámokba, amit gyerekek is láthatnak azt nem értem. Legalább lennének ízlésesen felöltözve meg kisminkelve, de a transzvesztiták többsége nem olyan, hanem amit ebbe a reklámba is látunk. Ilyenek meg nem tv-be valók szerintem hanem az utcasarokra vagy valami night clubba.
2021. szept. 30. 14:53
 20/46 A kérdező kommentje:

19/ Mert ezek draag quen-nek a kisgyerekeket is ezek világositják fel a leépülő nyugaton.

[link]

2021. szept. 30. 15:01
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!