Miért olyan fura, ha emlékszek, hogy XY színész(?) ebben meg abban a reklámban szerepelt?
Figyelt kérdés
Általában furcsállják, hogy a legtöbb esetben meg tudom mondani, az adott arc melyik reklámokban szerepelt már. (A nevüket persze nem mindnek tudom, csak a híres színészeknek).
Egyébként nem sokat tévézek. Ebből a szempontból talán furcsa, de amúgy nem értem, mi olyan hihetetlen ezen.
2021. jan. 17. 20:39
2/4 anonim válasza:
Jó az arc memóriát. Ez amolyan adottság féle, egyáltalán nem fura, legalább is nekem nem.
3/4 anonim válasza:
A híresek közül én is tudok jónéhányat...
4/4 anonim válasza:
Azért fura; mert manapság az emberek több mint 60%-a szerintem nem néz tévét; a maradék többi meg ADBlock-ot használ. :) :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!