Miért van ennyi reklám, elér ez valamint az embereknél?
Hihetetlen idegesítő ez az egész, tv tele van reklámokkal, YouTube is már, megállítható Telekom tv esetében sem elérhető már az előre tekerés egyes csatornáknál a reklámok miatt.
Nem tudom de engem idegesítenek és általában akkor elkapcsolok, mást csinálok stb.
Nekem biztos felesleges csinálni reklámokat de szerintem az embereket sem érdekli már vagy még vevők az emberek arra hogy ebben a krémben méhpempő van akkor az már egy jobb krém van stb...
Azért vannak olyan reklámok, amelyek nem tudom h mennyire a Tv-nek köszönhető, de pl mosóporokat gyakran veszek olyat amit a tv-be látok - vagy csak véletlen egybeesés -
Amúgy tényleg undorító, h 15-20 perc műsor és 10 perc reklám.
Eldönthetem, - ott a távkapcsoló! A gépemen is a létező összes, futtatható reklámblokkoló ketyeg folyamatosan! A telefonon próbálkozókat meg módszeresen demoralizálom, - már évek óta nem hívogat semmilyen ügynök. A telefonnal néhány másodperc a maximum, ameddig netkapcsolatot létesítek, - amihez net kell, olyan programot egyszerűen nem használok. Gyorsan letöltöm, ami kell, aztán "olló"! -Mehet mindenki a jól megérdemelt helyére!
Egyébként szoktam bírni, amikor rá szeretnél menni egy weboldalra és felhívja a figyelmemet a weboldal üzemeltetője, hogy kapcsoljam ki a kütyüimet! Egyem a drága szívét: hadd döntsem már el, hogy a saját áramomat fogyasztva és a saját monitoromat bámulva mire vagyok kíváncsi és mire nem! :DDD
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!