Mi volt a legextrémebb hely, ahol valaha aludtatok?
Nekem: bank, random idegeneknél, random idegen kocsiban
(Nem én vagyok a többi hasonló kérdés kiírója, eleve ritkán írok ki kérdést, akkor is inkább olyasmiket, amin nem lehet összeveszni, maximum szórakozni)
:D
közben eszembe jutott még egy: munkahely
De szerintem ez nem annyira extrém ;) vagy kinek hogy..
A legextrémebb egy szakításom után volt, tél volt, kidobott az akkori barátnőm, és fizikai fájdalmat éreztem kb, mivel a Balaton is útba esett hazafele ezért úgy döntöttem, hogy megnézem a naplementét, úgy is kocsival vagyok.
Meg is néztem, vettem egy üveg Whiskeyt, ráhuztam, néztem a naplementét, sírtam, nyilván a kocsiban kellett aludni, mert így mégsem vezethettem.
Aznap este -16 fok volt kint, nekem meg egy papírvékony suzuki swiftem volt, ami ráadásul melegedett ha sokáig járattad alapjáraton, szóval még az sem jöhetett szóba, hogy egész este járatom és alszok, majd odafagytam 😂😂
Mindenkinek ment a zöld.
3#-st nem kell lepontozni, ha valakinek nincs olyanja, akkor ez sajnos tényleg extrém.
4# I can feel it bro 😔
(Nem fáztál fel? Prosztata nem kedveli ezt...)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!