Ilyen helyzetben mit tennétek?
Múlt héten egy városban történt az eset. Araszolt a forgalom, én a gyalogost átengedtem az előttünk lévő zebrán. Mögöttem lévő autóból (20 éves BMW) kiszállt a 20 éves gyerek, és üvöltve, ordítozva odajött hozzám.. " mi a qva anyadért állsz meg, szétütöm a bzi fejed, beleverek a fejedbe, leverlek majom".. és hasonló szitokszavakkal üvöltött.. Kb 70 kilós gyerek volt. Próbáltam elmagyarázni, hogy itt a gyalogosnak van elsőbbsége, nekünk meg kell állni.. "szállj ki és szétütöm a fejedet te bzi". Erre belerúgott a kocsi oldalába, és letörte a visszapillantómat, majd leköpött, és lehúzott ablaknál pofon vágott...
Erre már kiszálltam, és kegyetlenül megruháztam a gyereket. Az első fogai kiestek, mikor a motorháztetőbe vertem a fejét. Orrán száján dőlt a vér a gyereknek, majd a barátnője összekaparta és elhajtottak.
Mi lett volna a helyes megoldás? Ilyen súlyú támadás esetén, ahol az asszertiv kommunikáció hatástalan, ti mit tettetek volna? Meghunyászkodni inkább, és elhajtani, vagy megtanítani a normális viselkedésre egy veréssel, súlyosan bántalmazva és megalázva őt a barátnője előtt? Zokogott a gyerek, mikor a barátnője berakta a kocsiba, összeomlott az egész személyisége a veréstől. De miért viselkedik így valaki max 20 évesen egy olyan szituációban, ahol nincs igaza? Mi lett volna a helyes megoldás Ilyenkor? Bánom a tettlegességet, de nem volt más lehetőség.
Nem is az a hihetetlen, hogy valami paraszt random beleáll más autósokba. Hanem hogy a kérdező utána kegyetlenül megverte. "Az első fogai kiestek, mikor a motorháztetőbe vertem a fejét", meg zokogott a gyerek.
1. Valószínűtlen, hogy két ekkora gyökér egymásra talál az úton.
2. Ha mégis, akkor az feltűnik másnak is akkor, minimum egy beszólást kapnak, ha már vér folyik.
3. Ha tényleg csak elszállt a kérdező agya, akkor most nem azt kérdezné, hogy mi mit csináltunk volna, hanem hogy számíthat-e arra, hogy kap egy szép idézést gyanúsítottként súlyos testi sértés ügyében.
Megérdemelte az a "kemény gyerek"!
Hiába az súlyos testi sértés,de inkább örüljön hogy nem kapott még nagyobbat..
Basszus,olyan országban élünk manapság,hogy komolyan ok nélkül,vagy semmiségen már le vagy ugatva,és még neked támad, utánna neki áll feljebb hogy ő "ártatlanul" megütötted.
Akinek nem volt része,az nem beszéljen!
Mivel én voltam olyan helyzetben Budapesten(és teszem hozzá hogy Kolis vagyok,és koliban tele van ilyen hülyékkel),hogy képesek az semmiségen neked támadni(Pl:izom görcsöd van,és megálsz pár másodpercre,és az a nem normális fellök és még utánna szegény tettes már az ártatlan,és még te vagy meg fenyegetve hogy agyon leszel verve,vagy képesek semmiért fejbe verni,és még ha neki mész akkor meg pláne neked mennek)
Meg Budapest erről híres,tele van azokkal az tipikus egyénekkel akik bele vágják az kést,vagy hülyére verik,mert "mi az hogy rám nézzél?Qva anyádat" utánna vissza szólsz,örüljêl ha nem hattan jönnek rád,mert nem "Dicsőséges uram"-nak szólítottad,mert beszólt.
16
Ja,még kamu is lenne,akkor is valóságban így is van.
De sokszor van ilyen pl vonatállomáson vagy bárhol..
Sokszor még az semmibe is bele kötnek,pl milyen ruhát viszelsz,vagy tök bánja,csak tudjon miben bele kötni.
Ilyeneknek levágnám az fejűket,csak az probléma hogy annyit kapnék mint egy rendes emberrért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!