Az ilyen ember nem teljesen százas?
Itt az oldalon történt az eset, először azt hittem hogy csak egy sima átverésí késérlet, de döbbenten tapasztaltam hogy valószínűleg nem az. Egy felhasználó írt ki kérdést, a lényeg hogy a vállalkozásába felhalmozott 6 millió Ft tartozást, és ide írt, hátha majd itt össze dobjuk neki a pénzt.
Tényleg nem vicc, megadta az elérhetőségeit is, és tényleg nem átverés, egy hús vér valódi ember, diplomás, még egy közös ismerősünk is volt, aki egy komolyabb üzletember. De ez csak tök véletlen.
De hogy komolyan létezik ilyen ember, aki végső elkeseredésében azt várja hogy a gyakorizók népe összedob neki 6 millió Ft-ot hogy kisegítsék?
"Lehet, hogy kamuzott, hogy megsajnálják, azt így akarta lehúzni a népet. Elég gyenge próbálkozás."
Nekem is ez volt a legelső feltételezésem, és tényleg annyria abszurd az egész hogy nem akartam elhinni hogy ilyen van. Én sem ma jöttem le a falvédőről, és messziről kiszúrom a simliseket, de pár levelet váltottam vele, és tényleg szerintem ő végső elkeseredésébe próbálkozik ezzel.
"Küldd már el privibe kérlek:)"
Nem akarok kiadni semmit róla, ha tényleg igaz amit mond, nem rugok még egyet bele ezzel is.
Gondolom, nagyon el lehet keseredve. Meg is értem.
Egyébként én is kértem már segítséget neten (mondjuk mellette afféle tartalomgyártó is vagyok, csak kevésbé ismert még), és én is segítettem, ha más volt szorult helyzetben. Ez oda-vissza működik, mint a karma, és szerintem jó dolog.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!