Milyen külsejű fiúk jönnek be a lányoknak?
Lányok véleménye érdekel, vagy a nőké?
Nekem tetszik, ha jó magas, kb 185 (mivel én is 175 cm vagyok). Testalkat: hát dagi ne legyen, inkább pont jó. Vagy inkább sovány, mint 2 ajtós szekrény.
Haj: nem szeretem az agyonzselézett hajat.
Ruházat: a szakadt farmertől hányingerem van, illetve a rózsaszin, piros szint is hagyják meg a nőknek.
Valamit szeretem a bajuszt, szakállat. Lehessen vele jókat beszélni, komoly témákról is, de inkább poénos legyen. Kb most így ennyi. 😀
(N/34)
Amilyen az ízlésük.
Egy tetovált 55kg-os csaj, hamarabb fog összejönni egy szintén tetovált, piercinges gyerekkel.
Egy nagy penge pedig a kocsira, pénzre, ingatlanra fog ráfeküdni, az mellékes hogy a csávó kopaszodik és gyomra is van, és sápadt fehér bőrű szőke...
Egyes
Leginkább lányok véleményére.
Köszönöm a válaszokat!
#2-es vagyok
Én szerintem pont a te csávód lehetnék, annyi kritériummal hogy szeretem a küzdősportot(ez adott biztonságérzetet és önbizalmat) viszont én szeretek trendi lenni és vannak szaggatott farmerjaim, de nem látszik bennük bőröm.
Egy kisebb szakállam is van immáron 1 éve, sokak véleménye miatt.
Viszont csak 29 vagyok :)
Magasabb legyen nálam, de nem kell felhőt karcolnia. A sötét haj tetszik leginkább, nem agyonfodrászva, belőve, csak úgy természetesen. Szép, kifejező szemek, esetleg gödröcske, viszonylag széles állkapocscsont, sok mosoly :). Erősebb testalkat, vastagcsontú, sportos, de nem kigyúrt. Isten őrizzen a tetoválásoktól, piercingektől, fültágítóktól... Öltözködjön egyszerűen, lazán, legyen ápolt, de nem túlgondolva.
Ez csak egy ideálféle, nem várom el senkitől, hogy így nézzen ki. A belső amúgy is sokkal fontosabb :).
16/l
#8:
Nem ismerek olyan embert, aki b*zisnak gondolná a vörös színt, te nagyon el vagy ferdülve belül. 😁
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!