Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Milyen külsejű fiúk jönnek be...

Milyen külsejű fiúk jönnek be a lányoknak?

Figyelt kérdés
Haj típus,testalkat,arcforma,ruházat.

2021. szept. 17. 20:38
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
58%

Lányok véleménye érdekel, vagy a nőké?

Nekem tetszik, ha jó magas, kb 185 (mivel én is 175 cm vagyok). Testalkat: hát dagi ne legyen, inkább pont jó. Vagy inkább sovány, mint 2 ajtós szekrény.

Haj: nem szeretem az agyonzselézett hajat.

Ruházat: a szakadt farmertől hányingerem van, illetve a rózsaszin, piros szint is hagyják meg a nőknek.

Valamit szeretem a bajuszt, szakállat. Lehessen vele jókat beszélni, komoly témákról is, de inkább poénos legyen. Kb most így ennyi. 😀

(N/34)

2021. szept. 17. 20:47
 2/15 anonim ***** válasza:
49%

Amilyen az ízlésük.

Egy tetovált 55kg-os csaj, hamarabb fog összejönni egy szintén tetovált, piercinges gyerekkel.

Egy nagy penge pedig a kocsira, pénzre, ingatlanra fog ráfeküdni, az mellékes hogy a csávó kopaszodik és gyomra is van, és sápadt fehér bőrű szőke...

2021. szept. 17. 20:49
 3/15 A kérdező kommentje:

Egyes

Leginkább lányok véleményére.

Köszönöm a válaszokat!

2021. szept. 17. 20:52
 4/15 anonim ***** válasza:
27%

#2-es vagyok

Én szerintem pont a te csávód lehetnék, annyi kritériummal hogy szeretem a küzdősportot(ez adott biztonságérzetet és önbizalmat) viszont én szeretek trendi lenni és vannak szaggatott farmerjaim, de nem látszik bennük bőröm.

Egy kisebb szakállam is van immáron 1 éve, sokak véleménye miatt.

Viszont csak 29 vagyok :)

2021. szept. 17. 20:53
 5/15 anonim ***** válasza:
81%

Magasabb legyen nálam, de nem kell felhőt karcolnia. A sötét haj tetszik leginkább, nem agyonfodrászva, belőve, csak úgy természetesen. Szép, kifejező szemek, esetleg gödröcske, viszonylag széles állkapocscsont, sok mosoly :). Erősebb testalkat, vastagcsontú, sportos, de nem kigyúrt. Isten őrizzen a tetoválásoktól, piercingektől, fültágítóktól... Öltözködjön egyszerűen, lazán, legyen ápolt, de nem túlgondolva.

Ez csak egy ideálféle, nem várom el senkitől, hogy így nézzen ki. A belső amúgy is sokkal fontosabb :).

16/l

2021. szept. 17. 20:53
 6/15 anonim ***** válasza:
84%
Egyes, a pirost is nőies színnek gondolod? Érdekes, ilyet még nem hallottam.
2021. szept. 17. 20:54
 7/15 anonim ***** válasza:
61%
Mert a pasiknak is csak X gyártmányú nő kell.
2021. szept. 17. 21:04
 8/15 anonim ***** válasza:
8%
Kedves 6-os. Szerinted a piros férfiaknak való? Szerintem, mint a rózsaszín, nöknek és homóknak 😀
2021. szept. 17. 21:12
 9/15 anonim ***** válasza:
81%

#8:

Nem ismerek olyan embert, aki b*zisnak gondolná a vörös színt, te nagyon el vagy ferdülve belül. 😁

2021. szept. 17. 21:18
 10/15 anonim ***** válasza:
46%
8. Már bocs de kemény metálos 120% heteró kanként is van rózsaszín egyszarvús pólóm -.-
2021. szept. 17. 21:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!