A lányoknak mennyire jönnek be a komoly fiúk?
Olyan fiúkra(férfiakra) gondolok akik nem röhögcsélnek mindenen,nagyon komolyak és nem gyerekesek.
Enelletz pedig igen is férfiasak és nem kisfiúsak.
(Pld: Thomas Shelby)
Ez a lányoknak bejön vagy inkább a hülye gyerekek jönnek be nekik?
Ha azt tervezed, hogy átváltasz olyan viselkedésre, mint Thomas Shelby, akkor nagyon gyorsan egyedül fogsz maradni.
A világ legjobb sorozata, a világ legjobb színészével és kb. bzinak érzem magam, mert fiúként kb. bejön a csávó a sorozatban. Viszont ez csak egy sorozat.
Csak egy ideálképet mutat ez a karakter és valóban 100%-ig vonzó és karizmatikus. De amint a valóéletben találkoznál egy ilyennel és több időt töltenél vele, semmi nem kötne hozzá, azon kívül, hogy felnézel rá az egyénisége miatt.
hát én személy szerint szeretem, ha valaki nevet az ironikus/szarkasztikus vicceimen és megjegyzéseimen. ha csak faarccal jönne mellettem egész nap, az kicsit megviselne és azt az érzetet adná, hogy nem vagyok számára elég jó társaság.
de ha úgy érted, hogy lehet vele komoly témákról beszélni, akkor igen, nekem bejönnek.
thomas shelby pedig egy jó ember lenne, ha nem azt dolgozná, amit :D
17/L
Nekem bejönnének, de csak ha felém nem olyanok, mint a "világ felé", szóval azért kimutatják, ha valakit bírnak, és van kivétel az általános "komor" viselkedésük mellett. :D Amúgy nagyon bírnám ezt. Viszont aki csak utánozni szeretné őket, azokat elég szánalmasnak tartom...
Általaban egyébként nem ők jönnek be a lányoknak, max akkor, ha kiderül hogy legbelül nagy fuckboy-ok, és csak játszák a különcséget, amugy max nagyobb az egójuk, és emiatt minden lánynak imponának. Akik tényleg komolyak, nem igazán veszi őket körbe sok csaj.
Nekem az jön be ha helyzettől függően mindkettő tud lenni.
A nagyapám elég nyugodt, "komoly" ember, nem nagyon lehet sem felidegesíteni, sem felbosszantani. De a vicceket ő is szereti, nevetni is nagyon szeret.
De fiatalon lazább volt (saját elmondása alapján), az élet komolyította meg. (Nem volt neki való a kommunizmus...) Tehát van olyan akitől elfogadható ez a fajta komolyság, de ha csak azért vagy ilyen komoly, hogy imponálj másoknak, inkább hagyd a fenébe. Legyél önmagad, de persze a rossz tulajdonságaidon ha tudsz, javíts. A nevetés viszont nem ilyen. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!