Miért van az,hogy mindig mondogatják,hogy helyes vagyok,de mégsem kellek egy lánynak sem? 17/f
Olyan irritáló,hogy ezzel akarnak nyugtatni,pláne a szüleim és a családtagok.Ide se kellenek a vígasztaló szövegek,mert tökön szúrom magam.
Miért csinálják ezt és miért így akarnak nyugtatni annak ellenére is,ha megkérem őket,hogy ne erről beszéljünk? A lányoknak meg miért vannak ilyen nagy elvárásaik?
Első
Lehet ez is közrejátszik.
Más is van ilyen helyzetben?
Annyi,hogy nem én dobom fel a témát,előfordult,hogy igen,de mostanában nem.Pl küldtem egy lánynak videót instán és benne voltam és,erre meg elkezdte írni úgy,hogy meg sem kértem,hogy én milyen cuki vagyok és nem érti,hogy én miért találom magam rondának.Vagy pl,amikor a rokonommal beszélgettünk a nő ügyekről és elkezdi,hogy én egyáltalán nem vagyok egy elcseszett gyerek,ezért találni fogok majd valakit magamnak majd vagy mi.
Annak ellenére pl,ha képet küldök ilyen 10/? izés posztokra ott mégsem pontoznak engem minimum 8-ra.
Tehát az embereket olykor meg sem kérem,de ők írják ezt és ezért nem értem az egészet.
Na küldj egy képet magadról, kíváncsi lettem :D
Jó, picit idősebb vagyok nálad, de legalább nő...
Egyrészt a család általában elfogult, másrészt meg ha tényleg helyes is vagy, ez nem minden. És nem azért, mert minden lánynak irreális elvárása van, de gondolom te is olyannal szeretnél összejönni, aki kívülről és belülről is tetszik neked.
Az is lehet probléma, ha nem ismerkedsz, nem kezdeményezel. Amúgy 17 évesen még semmivel nem vagy elkésve, ne feszülj rá ennyire. Ha túl görcsösen próbálkozol, az is lehet az oka annak, hogy nem jön össze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!