Ki milyen védekezést alkalmaz a COVID ellen, ami egyébként nem lenne kötelező?
Figyelt kérdés
Olyanra gondolok, aki pl. hordja a buszon/boltban is a maszkot, vagy megmossa a megvett árut, vagy kezet fertőtlenít, vagy továbbra se nagyon utazgat, stb.
Ki, milyen "önkéntes" védekezést alkalmaz mostanság?
2021. szept. 16. 13:17
21/26 anonim válasza:
Hordom a maszkot tömegközlekedésen és munkahelyen, egyetemen néhány gyakvez nem kéri, de ott se veszem le.
Több kézfertőtlenítés, telefon fertőtlenítés.
Bicajos közlekedés, kivéve, amikor kifejezetten nem lenne praktikus.
Harmadik oltás felvétele, amint lehet (nézettem, nincs védettség).
22/26 anonim válasza:
Nem nézek már híradót a tv-ben, a híreket egyszer futom át naponta online, a covidpropaganda cikkeknek akkor is csak a címét olvasom el.
23/26 anonim válasza:
Konkrétan a covid miatt semmilyet. Eddig is mostam kezet időnként, szedtem vitamint és végeztem testmozgást. Se maszkot nem hordok, se kézfertőtlenítőt nem használok.
24/26 anonim válasza:
Semmilyet, 2x oltattam, részemről ennyi.
25/26 Peter700 válasza:
Én főleg csak sétálok, nem szállok járműre
26/26 Peter700 válasza:
és alaposan kezet mosok, ha hazaérek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!