Ki milyen védekezést alkalmaz a COVID ellen, ami egyébként nem lenne kötelező?
Olyanra gondolok, aki pl. hordja a buszon/boltban is a maszkot, vagy megmossa a megvett árut, vagy kezet fertőtlenít, vagy továbbra se nagyon utazgat, stb.
Ki, milyen "önkéntes" védekezést alkalmaz mostanság?
Még olvasni is rossz volt, amit ide leírt, pár covid fanatikus.
Ilyenkor sajnálom nagyon az embereket, hogy a média és a kormánypropaganda ennyire átmosta az agyukat.
Nagyon durva!!
Pontosan mi számít durvának az előző válaszokból szerinted?
A sok fertőtlenítőzés, amit írtak páran csak rossz hatással van amúgy, bár azt nyilván nem mondja senki.
Egyébként azt csinálom, mint 11-es. Helyes, egészséges táplálkozás, mozgás, sport, alapvető higiénia. Azért nem véletlenül van 20x nagyobb esélye egy egészséges embernek villámcsapásban meghalni, mint covidban. Már alig várom, hogy mikor kell villámhárítót a fejünkön hordani. :D
Elég sokan mondják, de nekem akkor se lenne több gusztusom az M3 metró kapaszkodója után kézzel enni a reggelimet fertőtlenítőzés nélkül... :S
Inkább a kiszáradt kéz, mint a szárazlepra. :D
(Igen, covid előtt is használtam, bő 10 éve mindig.)
Én most beteg vagyok(valószínűleg nem covid), szóval félig önkéntes karanténban vagyok. Oda megyek, ahová muszáj, de maszkban.(Utcán azért nem.) Nagyon sokan betegek most amúgy is.
Kézfertőtlenítőt végig használtam és használok. Azért próbálok egészséges mértéket tartani. Tehát BKV után, pénzhasználat után, evés előtt stb. Nem oltatok amúgy.
Tömegközlekedésen és egyetemen is viselem a maszkot, bár egyik helyen sem kötelező. Néha megmossuk a megvett árut, és egyetemen egyik teremből a másikba menve fertőtlenítem a kezem.
Ezen felül vitaminokat szedek, gyümölcsöt is rendszeresen fogyasztok és igyekszem a lehető legegészségesebben táplálkozni és annyit lenni a szabadban, a levegőn, amennyit csak lehet. Sportolni most nem sportolok, de napi ~1 óra séta szinte mindig megvan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!