Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ki milyen védekezést alkalmaz...

Ki milyen védekezést alkalmaz a COVID ellen, ami egyébként nem lenne kötelező?

Figyelt kérdés

Olyanra gondolok, aki pl. hordja a buszon/boltban is a maszkot, vagy megmossa a megvett árut, vagy kezet fertőtlenít, vagy továbbra se nagyon utazgat, stb.

Ki, milyen "önkéntes" védekezést alkalmaz mostanság?

2021. szept. 16. 13:17
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
100%
Vitaminok, sok idő a levegőn, nagyjából egészséges táplálkozás, sport.
2021. szept. 16. 13:45
 12/26 anonim ***** válasza:
72%

Még olvasni is rossz volt, amit ide leírt, pár covid fanatikus.

Ilyenkor sajnálom nagyon az embereket, hogy a média és a kormánypropaganda ennyire átmosta az agyukat.

Nagyon durva!!

2021. szept. 16. 14:16
 13/26 anonim ***** válasza:
75%

Pontosan mi számít durvának az előző válaszokból szerinted?

2021. szept. 16. 15:01
 14/26 anonim ***** válasza:
9%
Oltatlan vagyok. Én a Covid előtt is sokat mostam a kezem, utána meg még jobban. Ezenkívül 2 maszkot hordok, így összesen 6 rétegű maszk véd remélhetőleg a fertőzéstől, vagy 2 db ffp2-es maszkot veszek fel. Ha pedig hazaérek bárhonnan, akkor rögtön öblögetek Solumium vagy ezüstkolloid oldattal, de a sós víz is jó erre a célra, az a lényeg, hogy az esetlegesen szájba kerülő vírus ne tudjon megtapadni a szájban ill. ne tudjon lekerülni a tüdőbe. Ja és ha tudom valakiről, hogy oltott, akkor csak maszkban beszélgetek vele.
2021. szept. 16. 15:08
 15/26 anonim ***** válasza:
88%

A sok fertőtlenítőzés, amit írtak páran csak rossz hatással van amúgy, bár azt nyilván nem mondja senki.

Egyébként azt csinálom, mint 11-es. Helyes, egészséges táplálkozás, mozgás, sport, alapvető higiénia. Azért nem véletlenül van 20x nagyobb esélye egy egészséges embernek villámcsapásban meghalni, mint covidban. Már alig várom, hogy mikor kell villámhárítót a fejünkön hordani. :D

2021. szept. 16. 15:10
 16/26 anonim ***** válasza:
86%

Elég sokan mondják, de nekem akkor se lenne több gusztusom az M3 metró kapaszkodója után kézzel enni a reggelimet fertőtlenítőzés nélkül... :S

Inkább a kiszáradt kéz, mint a szárazlepra. :D

(Igen, covid előtt is használtam, bő 10 éve mindig.)

2021. szept. 16. 15:23
 17/26 anonim ***** válasza:
61%

Én most beteg vagyok(valószínűleg nem covid), szóval félig önkéntes karanténban vagyok. Oda megyek, ahová muszáj, de maszkban.(Utcán azért nem.) Nagyon sokan betegek most amúgy is.

Kézfertőtlenítőt végig használtam és használok. Azért próbálok egészséges mértéket tartani. Tehát BKV után, pénzhasználat után, evés előtt stb. Nem oltatok amúgy.

2021. szept. 16. 16:04
 18/26 anonim ***** válasza:
72%
Én fertőtlenítem a kezem és ennyi.Előtte is használtam,nem a korona az oka.Sportolok,odafigyelek a táplálkozásomra,vitaminokat szedek
2021. szept. 16. 16:34
 19/26 anonim ***** válasza:
87%

Tömegközlekedésen és egyetemen is viselem a maszkot, bár egyik helyen sem kötelező. Néha megmossuk a megvett árut, és egyetemen egyik teremből a másikba menve fertőtlenítem a kezem.

Ezen felül vitaminokat szedek, gyümölcsöt is rendszeresen fogyasztok és igyekszem a lehető legegészségesebben táplálkozni és annyit lenni a szabadban, a levegőn, amennyit csak lehet. Sportolni most nem sportolok, de napi ~1 óra séta szinte mindig megvan.

2021. szept. 16. 16:56
 20/26 anonim ***** válasza:
83%
Még jobban fertőtlenítek (előtte is, egyszerűen utálom, ha valaki nem higiénikus) és kerülöm a tömeget. Ez introvertáltként nem megerőltető. Az Allergodil orrspray-t használom, igaz, eleve allergiás is vagyok. Covidon egyszer már átestem bizonyítottan, de szerintem volt az kettő is, csak tavaly télen még nem volt a köztudatban.
2021. szept. 16. 19:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!