Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mi a véleményetek egy olyan...

Mi a véleményetek egy olyan nőről, aki nem jár se kozmetikushoz, se manikűröshöz, se pedikűröshöz, de még fodrászhoz se?

Figyelt kérdés

2021. szept. 12. 20:12
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

#9: Feleségem és anyósom egymásnak festik a hajukat otthon, mindketten őszülés miatt.

Itt a csodálatos fővárosunkban annyit elkér egy fodrász egy festésért, amit ketten nem keresünk egy egész nap alatt :)

2021. szept. 12. 21:49
 12/18 Metionin ***** válasza:
100%
Semmi. Körmöt és frizurát is lehet otthon csinálni, kozmetikusra és pedikűrösre sincs mindenkinek szüksége. Én is évente egyszer megyek el fodrászhoz, hogy formára vágja a hajam végét, különben magam festem, trimmelem, a körmömet is én festem itthon. Kozmetikusnál és pedikűrösnél életemben nem voltam, sosem volt szükségem rá.
2021. szept. 12. 21:59
 13/18 anonim ***** válasza:
88%

Teljesen NORMÁLIS.

Ebből egyedül a fodrász az aminek egyáltalán van értelme, egy frizura lehet olyan bonyolult, hogy nem várható el, hogy azt valaki magának igényesen megcsinálja. De egy sima hosszú hajhoz nem kell fodrász.

A kozmetikusra semmi szükség, buta konzumidiotizmus. Éljen normális életet és nem megy tönkre a bőre.

Manikürösre sincs szükség. Ki az aki nem tudja levágni a körmét magának ?

Pedikürös meg, azt sem tudom mit csinál, te tuti, hogy valami felesleges baromságot.

38F

2021. szept. 12. 22:48
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

Ezen még el sem gondolkodtam, hogy van akinek szükséglet... én sem járok, de nem is hiányzik az életemből. Kozmetikusnál, mani-pedikűrösnél sosem jártam még, fodrásznál meg még kislányként akkor amikor anyukám elvitt. Jól elcseszte a hajam, úgyhogy azóta se teszem be a lábam fodrászatba. Ma már egyszerű, hosszú hajam van.

Itthon ápolgatom a körmeim, bőröm, hajam is. Nem vagyok egy porcelánbaba, de azért voltak már kapcsolataim, szóval olyan rémes se lehetek. 😀

2021. szept. 13. 01:15
 15/18 anonim ***** válasza:
72%
A manikűr/ kormos/ az utóbbi 10 év orulete. Ha egy nőnek szép körme van miért kell lereszelni a felületet és mukormot építeni? Vannak nagyon szép lakkok amit otthon maga is meg tud csinalni.
2021. szept. 13. 04:29
 16/18 anonim ***** válasza:
66%
Őrület a köröm, az már biztos. Falusi néni jön természetesen smink nélkül, aztán teszi fel a pultra a tarka hosszú műkörmét, hát nem passzol hozzá, már az is eszembe jutott, hogy csak nem rajta gyakorol valaki?
2021. szept. 13. 06:19
 17/18 anonim ***** válasza:

Én sem járok, mégis van mindig olyan pasi aki udvarolgat nekem. Nem vagyok igénytelen, adok magamra. Kozmetikushoz jártam eddig szemöldököt szedetni, de mióta már nem dolgozik a kozmetikusom nem találok normálisat, így már egy ideje nem voltam...Ez mondjuk zavar engem is. De már keresgélek, hogy kihez lehetne menni.

Műkörmöshöz jártam két évig gimiben, de elkezdtem utána egy olyan szakmát, aminél akadály lett volna a műköröm. Így most itthon vágom, és reszelem magamnak szépre, és ennyi.

2021. szept. 13. 13:25
 18/18 anonim ***** válasza:

Ha önmagának megoldja, és ápolja magát, akkor szerintem nincs ezzel gond.

Konkrétan én is ilyen vagyok, még a covid előtt jártam körmöshöz, fodrászhoz, de a "karantén" alatt rájöttem hogy ez mennyi elvesztegetett idő. Azóta néha visszavágom a hajam végét, a körmeimet és a bőrömet is magam tartom karban.

Az a fontos, hogy valaki csinálja meg ezeket a feladatokat, ne legyen elhanyagolva az ember.

2021. szept. 13. 13:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!