Mi a véleményetek egy olyan nőről, aki nem jár se kozmetikushoz, se manikűröshöz, se pedikűröshöz, de még fodrászhoz se?
Figyelt kérdés
2021. szept. 12. 20:12
1/18 anonim válasza:
igazából szerintem semmi. ettől nem kizárt, hogy valaki igényes legyen.
2/18 anonim válasza:
Semmi, mindenki azt csinál, amit akar.
3/18 anonim válasza:
Ha neki nem kell és anélkül is tud érvényesülni,akkor nekem semmi közöm hozzá.
4/18 anonim válasza:
Hogy valszeg nem is fürdik és fogat sem mos. Szóval egy hippi! :)
5/18 anonim válasza:
Komolyra fordítva: a felsoroltak közül csak a fodrász, ami nélkülözhetetlen, bár ha olyan a frizurája, hogy ollóval is könnyű otthon fazonra igazítani, akkor oda sem muszáj járni.
6/18 anonim válasza:
Én se járok egyikhez se, 2-3 évente, ha meglátogatom egyszer a fodrásznőmet, akkor sokat mondtam. Teljesen igényes, jól kinéző nő vagyok, sok mindenkinek tetszem. Nem az általad felsoroltaktól lesz valaki jó nő.
7/18 anonim válasza:
Én se járok,mert a fizetésem nem engedi meg ezt havi szinten
Pedig szeretnék
Szóval ha én meglátok ilyen nőt erre gondolok vagy arra,hogy nincs ideje vagy nem szereti,vagy allergiás reakció a kozmetikai termékekre
8/18 anonim válasza:
De gondolom azért foglalkozik önmagával, így okés lenne.
9/18 anonim válasza:
Ha nem őszülne a hajam, én sem járnék. Többihez sem járok. Kozmetikus még csak rosszat tett a bőrömnek, körmöt tudok lakkozni és a lábam sem bőrkeményedéses, mindig kényelmes cipőt hordok és ülőmunkát végzek. Sok pénzt megtakarít, az biztos.
10/18 anonim válasza:
Ha van családtag, vagy barát/barátnő, aki szépen le tudja vagni a haját, akkor ez így teljesen ok.
A kozmetikus, pedikűrös teljesen felesleges, műkörmöshöz meg csak a totál sötétek járnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!