Milyen OKJ-szerű oktatást tudnátok ajánlani Angliában?
Sziasztok,
Talán egy picit hosszú leszek, de kérlek olvassátok végig, fontos lenne nekem. :)
Párom olasz, sok kapcsolata van Londonban, valószínű, hogy fog könnyen munkát szerezni egyetem után.
Én még csak a gimi végén vagyok, de mivel párommal régóta együttvagyunk, gyakorlom a nyelvet, advanced szinten vagyok angolból, olaszból és németből középfokon. 200% hogy elszökünk együtt külföldre a tanulmányaink befejezte után. Csakhogy nekem legnagyobb álmom a szépségiparban dolgozni.
Itthon biztosan elvégzek egy OKJ-s kozmetikus tanfolyamot, de hogy ne legyek csak gyakorló kozmetikus, ez min. 4 évbe fog telni.
A problémám, hogyha pl. Londonba akarnák beauty therapistként dolgoznom, akkor pedikűrt és manikűrt is egyaránt kéne csinálnom, de a magyar kozmetikus képzés éppenhogy magában foglalja a "kézápolást"!!!
Mit tennétek a helyemben?
Azt, hogy eleve kint végeztek el egy komplett beauty therapist iskolát, azt nem fogom tudni anyagilag bírni, és akkor párom még egyetemre járna, egyedül pedig nem megyek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!