Miért van az, hogy nehéz vagyok, de mégsem tudom a súlyom kihasználni?
Nem tudom pontosan hány kiló vagyok, de olyan 90-100 között lehetek, és 180 cm vagyok. Tesi óra előtt az öltözőben sokszor szoktunk így játékból "verekedni", tehát nem okozunk egymásnak fájdalmat meg ilyenek, csak így lökdössük, lenyomjuk egymást stb. És itt vettem észre, hogy valamiért hiába vagyok elvileg nehéz, mégsem érzem annak magam. Egy 160 centis, kb 50 kilós haverommal is csináltuk ezt, és egyszerűen alig bírtam őt meglökni vagy bármit csinálni vele, végig úgy éreztem mintha ő 3x nehezebb lenne nálam, a földre lerántani is alig bírtam. Mondták is a haverjaim közben, hogy sokkal nehezebb meg nagyobb vagyok nála, nekimegyek aztán elrepül. Hát valahogy mégsem.. Aztán most pár hete tesi órán az volt a feladat, hogy egymással szembe kellett állni, össze kellett tenni a kezünket, és el kellett tolni a másikat. És egy velem kb azonos magasságú, de nagyon vékony, kb. 50 kilós gyerek volt a párom, előtte még így magamban nevettem is hogy ez nem nagyon lesz fair, erre nem bírtam eltolni a gyereket, hanem csak tartani bírtam magam, akármennyire is beledőltem meg nyomtam, egy centit nem tudtam őt hátra tolni, aztán végül elfáradtam és sikerült neki hátra tolnia engem. Szóval nem értem.. Mi velem a baj? Nehéz vagyok, és sok izom is van rajtam (a lábaimon főleg mert heti 200 km-t biciklizek már jó ideje), de valahogy ilyen helyzetekben mégis úgy érzem mintha egy 40 kilós csont sovány ember lennék. 18F
Bocsi a hülye példákért, de tényleg ezekben a szituációkban kezdtem el érezni ezt, mert verekedni meg nem verekedtem még.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!