Mennyi idős vagy és mely témák érdekelnek leginkább az oldalon?
47 éves F, autószerelés főleg, segítek a fiatalságnak.
Bár igazából már eléggé idegesít a többiek válaszadása a kategóriában, kezdem hanyagolni. Nem értenek hozzá, de odaröfögnek mindig valami nagy marhaságot egy kérdéshez.
F/28
Csaladi
Elektronikus eszkozok
Ember
Felnott parkapcsolat
Ismerkedes
Szamitastechnika
Szexualitas
Tini párkapcsolat
Szorakozas (ritkán )
Egyeb
A focsoportok, jo lenne valami frissítés az oldalnak h mutassa mit láttam mit nem es h mennyi uj kerdes van mert igy kicsit maceras visszakeresni hogy hol tartottam vagy merre kb.
mentális egészség (adhdm van ebbem tudok segíteni)
emberek
szex
Felnőtt kapcsolatok, emberek, szépség és divat, állatok
26n
Jelenleg közlekedés és emberek kategóriában 15. vagyok a toplistán🤷♂️ Ezt a 2 kategóriát szoktam nézegetni és válaszolgatni.
18/f
21/L
Az Emberek kategóriában a "Barátok..", "Tanárok..", "Emberi tulajdonságok" alkategóriák érdekelnek a legjobban. Szeretek másoknak segíteni, és ezekben a témákban vagyok a leginkább otthon. Valamint, úgy őszintén szólva, szeretek problémákat analizálni és megoldást keresni (és remélhetőleg találni is) rájuk, itt pedig helyenként vannak igencsak cifra dolgok.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!