Mit bántál meg legjobban eddigi életed során?
Figyelt kérdés
2021. szept. 6. 04:03
31/39 anonim válasza:
Ez nagyon fajsúlyos lett, főleg a gyakorikérdések színvonalához képest. Sok történet nagyon nehéz és őszinte kitartást kívánok mindenkinek.
Magam részéről semmit nem bántam meg. Biztos, hogy most így az utólagos tudásommal sok mindenben másképp döntöttem volna, de az nem lett volna jó, mert akkor másképp alakult volna az életem. Most viszont teljesen jól érzem magam a bőrömben, a környezetemben. Lehetne több, lehetne jobb, de ugyanilyenebb nem tudna lenni.
32/39 molnarmarcell21 válasza:
Igen, páran írtátok már ezt a hozzáállást, én is így gondolkodtam sokáig, csak aztán van az a mértékű bűn vagy hiba vagy bármi, amit nem biztos, hogy sikerül beépíteni a személyiségfejlődésedbe, és akkor az egy olyan lecke, amit inkább nem szerettél volna soha életedben megtanulni :(
36/39 anonim válasza:
#34, mi lesz, ha megmondom? Megversz? Jujuj 😀
39/39 anonim válasza:
tudidaspdijhasiohjndiosandiosampdoasjidaimsjnom
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!