Felvállalja valaki közületek, hogy ok nélkül pontoz le válaszokat?
Sok ilyen van az oldalon.
Közületek van valaki aki ezt teszi, és nyíltan felvállalja?
Ok nélkül nem pontozok, viszont nem mindig hasznosság alapján pontozok.
A sértő, durva, suttyó válaszokat lepontozom, de ha valaki trollkodik és baromságot ír, azt felpontozom. Én jókat röhögök az ilyeneken. Pláne, ha látom, hogy csupa piros.
Felpontozom, ha valaki pl. a kérdező leírásában észrevesz valami érdekeset, vicceset, vagy a kérdést magát viccesnek tartja és ezt válasz formájában jelzi. A kérdező szempontjából lehet, hogy nem volt hasznos a válasz, de az enyémből igen, mert mondjuk megnevettetett, így jár a zöld kéz.
Én felvállalom, hogy egyes felhasználókat akiknek látszik a nevük, élből lepontozok, mert irritálnak. Neveket nem írok, de az egyik egy vén trotty, a másik kettő meg útszéli. Ugye látszik a nevük, és elég sokmindent meg lehet tudni róluk...
Másokat nem szoktam ok nélkül lepontozni, sőt, csak akkor pontozok le ha valami kirívó troll az illető akit már amúgy is lepontoztak közel nullára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!