Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Nagyon félek, hogy elrabolnak....

Nagyon félek, hogy elrabolnak. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Az utóbbi időben egyre több olyat tapasztaltam, hogy kiszóltak autóból, lelassítottak, bámultak. Múltkor sötétben kellett hazamennem, és megállt mellettem egy biciklis, megkérdezte hány óra, de nagyob megijedtem, hogy mit akar, a szám is remegett. A szüleim is féltenek, mindig mondják, hogy ne nagyon menjek el egyedül sehova, mert veszélyes világban élünk. Egyébként nem ruhától függ ez, volt már rajtam kétszer nagyobb póló, bővebb nadrággal, és ugyanúgy lelassítottak mellettem. Sminkelni nem sminkelek, csak nagyon minimálisan. Mégis mit tegyek, hogy ne féljek ennyire? Annyira rossz ez így..
2021. aug. 30. 22:14
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Igen, szép arcom van😌Követett is haza már férfi, buszon is bámultak már stb
2021. aug. 31. 10:01
 12/12 anonim ***** válasza:
8%

Besszélned kéne valakivel erről a félelmedről. Példáúl találkozhatnánk egyik éjszaka egy erdőben.

:))))

2021. aug. 31. 11:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!