Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Nagyon félek, hogy elrabolnak....

Nagyon félek, hogy elrabolnak. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Az utóbbi időben egyre több olyat tapasztaltam, hogy kiszóltak autóból, lelassítottak, bámultak. Múltkor sötétben kellett hazamennem, és megállt mellettem egy biciklis, megkérdezte hány óra, de nagyob megijedtem, hogy mit akar, a szám is remegett. A szüleim is féltenek, mindig mondják, hogy ne nagyon menjek el egyedül sehova, mert veszélyes világban élünk. Egyébként nem ruhától függ ez, volt már rajtam kétszer nagyobb póló, bővebb nadrággal, és ugyanúgy lelassítottak mellettem. Sminkelni nem sminkelek, csak nagyon minimálisan. Mégis mit tegyek, hogy ne féljek ennyire? Annyira rossz ez így..
2021. aug. 30. 22:14
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
73%
Judózz mint Linda
2021. aug. 30. 22:17
 2/12 anonim ***** válasza:
90%
Az elrablás kiszámíthatatlan, viszont rotka. Ha megtörténik hát megtörténik, de felkészülni rá nem lehet. Bezárkózni meg nincs értelme egész életedre.
2021. aug. 30. 22:25
 3/12 anonim ***** válasza:
79%
Beszélgess valakivel telefonon, ha meg lassítanak melletted, akkor szépen érthetően mondd a telóba: igen, éppen úton vagyok, sétálok, az xy résznél tartok. Nem, nincsenek sokan az utcán, egy kocsit látok most is... Stb. Ez téged is megnyugtat, meg esetleg mást elriaszt. Ha nincs kit hívni, akkor lehalkított telót tedd a füledhez, és csupán tegyél úgy, mintha beszélgetnél!
2021. aug. 30. 22:27
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Hát ne menj haza sötétben egyedül! Ez reális veszély. Város vagy falu? Ha város, akkor taxi. Erre megéri rákölteni a pénzt. Vagy valakivel vitesd magad haza.
2021. aug. 30. 22:36
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Mármint nem az elrablás a reális veszély, hanem a megtámadás, kirablás.
2021. aug. 30. 22:38
 6/12 anonim ***** válasza:
45%
Veszélyes világ... akkor nem volt az mikor háborúztak?
2021. aug. 30. 22:46
 7/12 anonim ***** válasza:
36%
Akar a f@sz elrabolni téged kérdező :D Pár arra sétáló ember szóba állt veled, ennyi történt b@szod. Ne pánikolj be ennyitől. Így nem lehet ismerkedni sem :D
2021. aug. 30. 22:48
 8/12 anonim ***** válasza:
37%
És ezért most nem mersz kimozdulni otthonról?
2021. aug. 30. 22:51
 9/12 anonim ***** válasza:
23%

Legyél a barátnőm és én majd megvédelek. B)

Jokes aside, gázspré és önvédelemre kitanított kutya. Egy ilyen eb úgy bevéd, hogy el se hiszed. Főleg, ha 2-3 kutya van, de egy is már jó.

2021. aug. 31. 00:09
 10/12 anonim ***** válasza:
16%

Miért pont téged akarnának elrabolni, valamiért különleges vagy?

Sok lány szokott még pl utazni buszon, egyiken se látom, hogy parázna.

Mondjuk ne dzsipó lakta helyekre költözz, ott én pasasként is ideges vagyok, ha utcára kell mennem.

2021. aug. 31. 05:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!