Ha roma valaki miért várják el hogy “cigánykodjon”? Miért ilyen rasszisták?
Apám orvos, Anyám irodavezetö. Én is diplomás vagyok. Soha nem “tesóztam” vagy bármi ilyesmi sztereotipia. Normális ember módjára viselkedem! Sajnos ez nem tetszik az embereknek. Sokszor elöfordul, hogy zavarja öket amíg normális vagyok, hülyének néznek, lenéznek (nehogy már ez a cigány iskolázottabb legyen mint én). Amint viccböl, dühböl elkezdek cigánykodva viselkedni, már rögtön megváltozik a viselkedésük. Pl szomszédommal udvarias voltam, segítettem neki, addig kinevetett a hátam mögött, lenézett. Miután elegem lett, elkezdtem vele csúnyán bánni. Azóta már tisztelettel beszél velem, állítólag fél már tölem!
Vagy a boltban az eladó ha udvariasan szólok úgy csinál mintha nem hallana! Ha máskor nagy hangon odaszólok mint egy csicskának, akkor nem gyöz segíteni és nyalizni.
Miért kell ez az embereknek? Miért ezt várják el? Már elegem van! Ha lenne pénzem elmennék innen a francba!
Hülyék vagytok! Bárcsak troll kérdés lenne.
(Apámmal nem vagyunk beszélö viszonyban, új családja van, nekem nincs pénzem)
Sokat tanultam a cigányságról, fajtáikról, eredetükről, mert gy időben regényfolyamot akartam írni a vándorlásaikról.
Ezért mondom: Nincs szánnivalóbb (és itt a szánnivaló nem pejoratív kifejezés) ember, mint egy diplomás roma. Saját fajtája lelkileg kitagadja, a fehérek meg soha nem fogadják be teljesen. Őszintén kívánom, kérdező, hogy találd meg a helyedet a világban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!